LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Thursday, April 30, 2009

bila boleh mula yee??

minggu ni kandungan aku dah masuk 28weeks..kira dah 7 bulan la kan..

erm..bila boleh mula soping barang baby yek??dah boleh ke??

tak sabor ni..he..he..


psstt....dah boleh ke aku mula basuh2 baju baby yg dulu yek??

6 comments:

@e_da said...

Dah boleh dah tu nis... standby if anything happened.... selamat bershopping...

fuadnis said...

eida,
dpt gak menyoping sket tadi..beli 2 helai bj baby n tuala dulu..betul la.langkah berjaga2 kan..

chugie said...

dah boleh dah kot nis, sure x sabar dh ni kn?? eee.. aku pn terasa keterujaan yg ko rs tu nis. Seronok kn nk shopping barang2 baby ni???

psst.. elakkan pembaziran ye!

fuadnis said...

chugie,
mestilah tak sabar..dah kene beli baju baru..he..he..tapi aku beli ala kadar je pasal baju2 ukail dulu bleh pakai lagi..baby kan cepat membesar..aku tgk ko beli lagi banyak..haa..sapa yg membazir nie??hik..hik..

tunfrida said...

bershopping utk anak sulung dan anak ke-2 memang berbeza.

fuadnis said...

tunfrida,
soping 1st baby n 2nd baby mmg berbeza..sebab 1st baby sume takde lagik.2nd baby bleh pakai yg 1st baby punye..tapi bab baju dari 1st baby mmg aku tak beli banyakpun..coz mak dah pesan awal2..baby cepat mbesar..rugi beli banyak2..