LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Saturday, April 4, 2009

soping lagi..dan lagi....

alahai..klu dahmengandung tu..ade je alasannye nak itu nak ini kan..dan suami pun menurutkan aje..walaupun ms mengajak utk bersoping tu dah malam..kui..kui..ikutkan ajela..nanti tak tido malam plak..dan dah mmg kesukaan ku bersoping..maka lagi rancakla aku mgeluarkan duit..dan apa yg aku nak sgt belum dapat2 akhirnya dapat gak..


susah gak nak cari baju preg yg bercorak2 cenggini yek..klu adepun dah tak up to date lagik..sume pesen or jenis kain pesen lama..akhirnye dpt gak..bleh la beli sepasang je dulu..bulan depan cite lain plak..he..he..hargenye sungguh bleh tahan!!namapun dr butik..klu pasar malam tu mau bleh dpt 3-4 pasang..huh!!


yg ni dr kedai lain..warna plain je..tapi pasal de bunga2 kat bawah tu jadik bkenan gakle..sapu je la..janji adoo..


ha..ha..sandle ni plak pasal terpengaruh pas baca blog viruspadu..teringin gak nak beli lagi walaupun dah ado..tapi yg pesen viruspadu tu tak berape sesuai kat kaki aku..so aku ambik pesen lain..bata mari..!!



haaaa....ini jgn komen lebih2..pembawakan budak ke..memang pembawakan ibunye sdiri..kui..kui..over tau preg kali ni..nak blusher segala bagai..klu dah pipi mmg jenis tak merah tu terima jela..padahal blusher dulu dekat berapa tahun baru nak abis..ni..tak sampai berapa bulan dah botak..pastu sibuk pipi tak merahla..apela..mmg over..hubby gak yg kene belanja..kononnye teringin dibelikan oleh hubby..wah..terlebih sudah..alasan!!


psssstttt....tak sabar nak tggu gaji bln depan plak..pasal nak gune peruntukan utk bulan depan bersoping lagik..erm..bulan depan dah masuk 7 bln..dah bleh soping barang baby jugak la yee????

6 comments:

DYLA said...

aku tgk dkt jj byk baju preg yg lawa & mostly harga dia RM49.90. maybe kat sni senang nak carik maternity blouse, skirt & pants yg sesuai digayakan utk gi keje.

@_da said...

Wah ni mesti baby girl ni.. uminyerr asik nak melawa make up bagai ni.. hihihi

fuadnis said...

dell,
tu la..kat alor star ni takde jj la..yg makin banyak giant..tesco..huh!!klu adepun soping complex takdenye jualan mcm kat jj..boring tul..harap kat butik je la..

eida..
nak tau ke baby pe??nis tggu eida bgtau dulu la..hik..hik..

ida_F said...

hohoho.. saya pun tak sabar nak shoping bulan depan, sebab nak masuk 7 bulan.. shoping baju baby lak..

fuadnis said...

ida_F,
samala kita yek..

fuadnis said...

ida_F,
samala kita yek..