LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Sunday, April 5, 2009

memerangkap diri sendiri..!!

ummi dah lama tahan dgn perangai ko yg satu ni tau ukail....ummi dah cube buat2 lupe..tak nak pikir sgt..klu ikut ummi dah lama ummi bgtau kawan2 ummi kat blog ni..tapi ummi tahan jee..tapi....akhirnye ko yg membongkar sdiri kegiatan ko yg senyap2 nie..nipun pasal ummi jumpe gambar ni dlm kamera..nasib ko la..ko suke sgt tangkap gambar pakai kamera ummi..last2 ianye memerangkap diri ko sdiri..

perhatian yee..gambar ni ditangkap sdiri oleh budak bernama UKAIL IFWAT..takde sapa yg mensabotaj dia..dia mensabotaj diri sdiri..


sedikit pandangan dr kesemua koleksi ultraman nye..

dan lagi..mcm2 pattern adoo..

vcd haram..bukan lucah yee..sume ultraman..tapi yg cetak rompak..tak kuasa nak beli yg original..bleh jatuh bankrap guwe..


tapi u all jgn tertipu..bukan ini je koleksi dia....ada banyak lagi..sampaikan tokei kedai kat giant tu dah kenal muke ukail..malu guwe n hubby guwe..!!pelanggan tetap!!bukan tu je..sampaikan dah takde choice cite..bleh dikatakan sume ukail dah tgk..kene belek betul2 episod yg dia belum beli..huh!!

ade bomoh mana2 yg bleh ubat penyakit ukail yg satu ni tak??aku dah tak tahan....tolonnnnn.....!!

4 comments:

tunfrida said...

hamboi...pandai pula ukail ngambik gambo kawan2 ultra dia ya?

MHI pun gitu la juga. tp takat main kamera fon bolehla, fatabello jgn harap dpt pegang.

kes terikut ummi la ni...selalu sgt nampak ummi amik gambar ye, ukail?

nuarliesya said...

salam Nis, banyak nyer koleksi ukail yer...

nis, tepung tu boleh kalau Nis nak..liza boleh poskan..sekarang nie ada 3 perisa Coklat Moist, Butter Kek dan Marble Kek..1 peket hanya Rm5.00 jer mmg murah...caj penghantaran untuk packing pertama ialah Rm2.50 dan bungkusan berikut nya hanya Rm1.00.cukup murah.penghantaran menggunakan kurier.tidak perlu tunggu lama.jomlah mencuba.Nis boleh direct call no liza di no 012 4613887.nanti nia tolong sms no nis yer..tak rugi kalau cuba mmg SEDAP

chugie said...

Nis, tu kan hobi ukail.. bior kan je ler.. dr die kumpul bende yg bukan2 tul x??? :D

fuadnis said...

tunfrida,
huuii..ukail mmg terer dah gune kamera olympus aku tu..maklumlah halus..senang dia nk pegang..cara on off, function dia sume dah terer..minta2 bila belaja nanti terang hati la mcm dia belaja gune kamera aku..he..he..

liza,
ok..harap sume bejalan lancar..

chugie,
sket2 tu bleh layan jugakle..tapi klu dah setiap kali kluar minta cd ultraman..mau bengkok aku..bukan tu je..patung ultraman pun nak jugak..haru..haru..