LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, April 21, 2009

result semalam..

oh ye..lupe nak cite result ke klinik desa semalam..tgk blog eida baru teringat..

berat : sudah jadik 63kg maa..adoila..klu masa ukail dulu dah nak bsalin dah nie..

Hb : 13.6..fuyoo..sejarah tertinggi aku nih!!agaknye malam sebelum tu baru pas makan kerang kot..kih..kih..

tekanan darah : 100/70.okayla..mcm lebih kurang selalu..

jantung : +

gerakan baby : +

tinggi rahim : 26cm

usia kandungan : 26weeks.

nota susulan lain : mggu depan ( 27/4/2009 kene pi klinik lagi utk minum air gula-MGTT,pd usia kandungan 34weeks kene rujuk ke pakar hospital K.Nerang utk pengesahan samada boleh bsalin secara normal atau cezer..)


sekian terima kasih..

p/s : oh ye..khamis ni checkup di pakar swasta plak..niat dihati ingat nak wat scan 3D..erm..korang agak2 okay tak klu aku nak wat dah??

10 comments:

@_da said...

Nis... org kata masa 6-7 bln ni elok 3d scan... nti kalau dah besor sgt pun susah nak tgk... camtula kt kawan2 ida... cdg minggu dpn pun nak g scan...

fuadnis said...

eida,
oo..cenggitu yek??klu gitu blehla buat yee..

chugie said...

nis,
berat gak bdn ko ek? hehehe.. aku pn x buat 3D scan.

ida_F said...

boleh dah buat kot. selamat minum air gula... semoga tak 'keluar' semula.

fuadnis said...

chugie..
padanlah..b4 peknen aku dah 54kg..kirenye naik dekat 10 kilo dahle..tapi ko lagi dasat..dari 40++kg dah jadik 61 kg..he..he..tahniah..muaahaaa..

ida_F,
haa..haa..harap2nye lah walaupun minum kali pertama tak keluar..takut gak kali ni terkeluar..he..he..

Marsha~ said...

dah molek sgt dah buat 3d scan.. isshh.. syoknye.. mesti dah boleh shopping sakan ni

fuadnis said...

marsha,
erm..mmg dah tak sabor ni..tak lama lagik u pun kene soping sakan gak..he..he..

yaNadzuL said...

nis scan 3d/4d kt mahsuri jitra tu..murah..tak sampai 50 pun..yana scan perut 6bulan doc sana cakap baby girl

fuadnis said...

yanadzul,
mmg nak scan kat situ pun..lagipun monthly checkup mmg kat situ gak..

DYLA said...

betul ka suzie tu 61kg? walhal dia kan kecik je...

tp nis, bg aku ok lg la takat 63 tu.... bg aku biasa, sbb aku yg tak nandung pun 63. hahaha(gelak kan diri sendri) =P