LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, June 23, 2010

NEWBORN lagi....!!!!


alahaaaiii................

org lain yg beranak...

aku plak yg happy bebenor....

hahahahaha......

serius happy gile ni.....

dapat2 gambar je terus gagah berlari dapatkan laptop....

update Fb ..update blog....hahahahaha.....

tetiba rasa jadi blogger tegar......

kahkahkahkahkahkahkah........



utk pengetahuan korang semua.....

ini adalah cahayamata abg kandungku MOHD NIZAM KHALID..

yang ke..3......

dilahirkan sebentar tadi lebih kurang jam 7....

secara pembedahan sebab takmo buka2 "jalannya"....

besar kot kepalanya....kih..kih.....

baby BOY......

aku ulang sekali lagi.......

ini adalah baby BOY yang ke3 daripada 3 beradik....

maknanya...semua anak abg aku BOY belaka......

hehehehehe.......

berat baby ialah 3.29kg...

(takdelah besar mana...tp takmo ko kuar ikut pintu yee....)

dilahirkan secara ikut tingkap di HOSPITAL SG. BULOH....

apapun tahniah.......alhamdulillah.......

tak kirala walau boy lagipun.....

bagi aku...janji semua sihat dan selamat sudah cukup memadai.....

TAHNIAH SEKALI LAGI BRO.....!!!!!!


actually anak 1st lahir cezer..2nd normal...tapi tetiba yg 3rd ni takde rezeki lahir normal..kene cezer gak....tula kan....apa yg berlaku diluar kemampuan kita.....apapun syukur alhamdulillah....
;-)


Saturday, June 19, 2010

patutnya aku yg EMO lebih....ni...dia plak.....huhu....




aku lemah betul tang upload video..

mulalah itu ini...sengetla...yg bawah tetiba naik atas la...

lantak ko laa...

actually aku nak saji perangai budak sorang ni..

tiap kali balik dr selangor ke kedah....

budak ni mesti wat hal....huhu....

yg aku tak puas hatinya..

patutnya aku yg emosional lebey..

sebab aku tinggalkan mak bapak aku jauh dr pandangan mata....

tp........................

dia plak yg lebih2..........

video

(sorry gambar terbalik..tak tau nak perbetul macam mana...hahahahaha)
ini rakaman cuti awal penggal /awal tahun ritu..

video

yang ini rakaman fresh...semalam ms nak balik ke kedah....

klu korang kurang jelas apa yg "mamat" ni cakap..............

ni antara dialog nya..........

" TAK NAK BALIK KEDAH...............

NAK BALIK SELANGOR.............."

hahahahahaha.....................

klu nak balik raya kene wat sistem giliran..konpem aku je menang....

mujur tiap2 tahun raya mmg balik selangor....hahahahahahaha....

Friday, June 18, 2010

GO GO TRAVEL GIVEAWAY....


dek kerana terlalu lama aku menyepi dr dunia blog ni..

so...haruslah aku menyertai GO GO Travel Giveaway

dr blogger CHUGIE....

kenapa harus sertai??

sebab dia suh kita..kamu...kamu....dan kamu semua....

yg nak menyertai giveaway ni....

meneka kemana dia pergi selama menghilang ni....

kih..kih..

main teka2 plak ye ko CHUGIE....


syarat2nye...


- Buat lah 1 entry tentang GA ni ye..

-terbuka pada blogger di malaysia sahaja.

-teka tempat holiday kami (1 tekaan je) guna ayat ni je

" chugie ke........(nama tempat ye.. x mo nama negara.)"

-bagi nama ngan url link korang kat entry CHUGIE tu ye..


Due date: 20/6/2010 2:22PM

so jawapan atau tekaan aku ialah....

"chugie ke .............LANGKAWI..!!

hahahaha..

harap2 betul la....

ok u alls..selamat meneka key..!!


layan je la....!!


aku tau...aku tau.....

korang jgn komen lelebey..

nnti hati aku terluka....

hahahahahaha...............

mmg muka aku tak semenggah lgsung..

tapi nk enteprem gak dgn anak dara aku....

biar pun dgn tembam nye....

jerawat + jeragatnya....

aku mmg dah makin tua....

wakakakakaka..................

yg penting dah ada waris yg mewarisi kecantikan aku zaman anak dara dulu......

hahahahahhaa.......

ayat tak boleh blah lgsung......

layan je la......!!....








sweet sangat semua pic-pic nie....

puteri ratu hatiku....UZMA INSYIRAH....



Tuesday, June 15, 2010

jiwa tengah membara....

tu la..klu dah lama tak update blog..

mcm sewel je bila sekali update..

muahahahahaha........

actually aku mmg betul2 ketandusan idea nk update ape..

walaupun banyak sebenarnye yg boleh aku kgsi kt sini..

nantilaa.......

tggula mood aku kembali stabil....

tak stabil bukan ape..

namapun tgh bercuti kan..

jadinye segala2nye nak stop....

bg rehat minda betul..

tetiba rase nak tukar background blog kan..

dah namanye jiwa tgh membara..haruslah pilih love..warna merah gitu....

jgn marah ye redmummy..hik..hik..

nnti2 boring..kompem aku tukar lain plak......

sewel bin biol.......

hahahaha...............














Tuesday, June 1, 2010

malasnyee!!!!

huh!!

malas sungguh nak update blog..

apelah nak jadik dgn ko....

kalau ade anugerah perkhidmatan cemerlang utk para blogger..

sampai ke tua dah tak larat nk berblog pun aku takkan dapat punya..

hahahahaha.....