LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, July 2, 2008

gelagat ukail..

haaii...lama dah tak update..takde masa le..klu ade pun sibuk bc blog org..kih..kih..lagipun kdg2 bila baru je start duk nk mgadap blog ni ade je yg menggangu..sape??budak kat bawah ni laa..actually aku nk cite gelagat budak sorang ni..si ukail ni laa..
tgh aku tulis cite nie ukail nampakla gambo di nie..terus die kata..adik yak!adik yak!(dia bahasakan diri dia adik..)korang tau ape maksud nye..??....
ketika ni kami kt belakang kedai servis kete..diapun mengasingkan dirinye dari kami..diam dan berdiri tegak mcm org dgr lagu negaraku..apa dibuatnyee??
cari ketenangan..berak la tue..haa..haa...inila kebiasaannye..kami dah lali dgn sikap dia yg satu nie..pastu..bila die tgh membuang,die cukup xsuke klu org tgk die..marah tau..!!he..he..adoiilaa..siapla ummi kene cuci taik ko pasni....abah!!tolongla ummi cucikaaannnn....
pas kami servis kete..kamipun p la soping2 kat alor star mall..ermm...isi perut dululaa..singgah kfc..tgh dok tggu abah order makanan..tiba2 dia larik kan diri dari aku..jalan punye jalan dia stop kat bawah meja..korang nampak tak??adoii yaa...ko buat projek lagik ke??kacau betol la ko ni ukail..ni lagi satu gelagat die bila nak berak..dek krn ramai org dia cr pot tsembunyi utk melepaskan hajat..bertuah tul anak ummi nie..nasib baik bersopan..kot dibuatnye mencangkung depan org lagi sadis..he..he..

1 comment:

~dyla~ said...

lawak.. lawak ukail ni.. pasni suh dia cuci sendiri...