LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, July 16, 2008

ukail ifwat..........believe it or not??

ni lah yg aku maksudkan ukail suke blaja benda yg baru setiap hari..sejak aku mula aktif balik update blog ni,surela kamera kat tangan aku je..snap pic tu snap pic ni..dan yg pastinye setiap pgerakan aku ada mata yg memandang..sapa lg klu bukan anak bujang aku nie..apa aku buat mesti die perhati..sebab tu die cepat tangkap n blaja ape benda je yg berlaku kt keliling die..cara aku on kamera..pastu aku tekan tang mana2..kt mana butang aku snap pic..buktinye korang tgk ape yg aku jumpe dlm kamera aku nie..actually aku tgh masak ms nie..aku nmpk dia belek kamera aku tp aku mls nk marah coz aku ingat budak kecik cam dia mana reti gune..paling koman pn belek2,konon2 ambik gamba pastu tinggal camtu je..tapi aku silap..tiba2 aku dgr..flash!flash!(bunyi org ambik gambar..)pastu ukail ketawa terkekeh kesukaan yg amat..mcm ketawa puas ati sgt..ait??apsal die tetiba suke plak..rasenye abahnye takde dgn dia??rupe2nye..........

hasilnye..haa..ambik ko..besar lubang idung tu sayang..cover sket..
dia berjaya on kamera aku n tangkap gambar dia sendiri..!!!!skill dia tangkap gambar sama seperti yg selalu aku buatla..halakan kamera tu ke muke kita n snap muke sdiri..ko memang hebatla ukail..
walaupun hasilnye tunggang langgang..
dan lagi....ko memang tak pandai cover lubang hidung..muahaahaa....
dan lagii....
masih teruja lagi..cukup2lah tue..
dan lagi....
muke puas ati..
akhirnye..pic terakhir yg ko tangkap..pastu ummi terus rampas..sudah ye sayang..mahal ummi beli kamera ni..ummi sayang ukail dan juge kamera niee.....he..he..tggu ummi habis masak..nanti ummi ajar lain kt ukail ye...pandai anak ummi..belajar dari pemerhatian..hasilnye..not bad!!

2 comments:

~dyla~ said...

budak skang memang bijak2 . dia perati apa yg kite buat...

fuadnis said...

akan datang ape plak inas dhamirah akan buat kan??