LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, March 1, 2011

cikgu anis dan bersalin kee??

hehehehe......
idok la lagi...
ade elok ni haa..tgh memboyot....
cume agak menyepi sket..
klu update pun..sket2 jee...
mcm hangat2 taik ayam...
kih..kih..

takde modal actually..
nak update pasai umah..
soryleee........
korang takkan dengar progress pasai umah sampai aku abis pantang agaknyee..
akekekekeke......
sebabnye??
well.............u know....
buat mase skrg..mood agak terbantut sket..
walaupun tak sabo nak nyudahkan segala decoration umah tu..
tapi kepala aku..kepala my hubby..
lebih kepada bakal orang baru dlm hidup kami nie..
tgh menunggu mase je nie..
jadi utk itu..
biarlah wat mase nie..
kami kumpulkan dulu segala idea2 tu...
dan juge kumpulkan duit2 itu...ngeh..ngeh..
nanti dah setel semua.....
dah lapang2.....
aku akan wat comeback...........
KEBABOOOOMMM........

DECO BERSAMA ANISSS.......................:-)
hehehehehe.......

sebut pasai duit nie..
betul la kate org..duit banyak manapun klu tak pandai manage..
tetap tak cukup kan......
tapi ALHAMDULILLAH....
walaupun my hubby dah start potong duit umah januari lepas..
semuanye baik2 saje..
takdela rase terkujat ke ape....
malah..yg herannye....
aku boleh menyimpan lebih banyak dr sebelum duit umah dipotong..
senang kate..separuh dari gaji akulee..
patutnye lebih sengkek lgla kan......
itu maknenye...sebelum ni..kami ni laki bini..
tak sedor diri le..hahahahaha....
banyak sgt boros agaknyee..
ade hikmah gak membeli rumah nie..:-)

okla....
takleh update lelama sangat..
"kesaratan" perut ni memaksa saye bhenti dulu..
doakan saye bersalin dgn mudah yee....
amin........................:-)


2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rezeki baby la tu kan..makin bertambah2 even tak dpt pertambahan gaji

betul tu if tak pandai manage mmg abisla.
sy pon dah start menyimpan..risauuu kalu tak cukup..kang nak tambah sorang lagi ehhehe

fuadnis said...

rose,
betul tu..nis pun anggap rezeki baby..:-)

tahniah utk rose yee..jaga kandungan baik2..nis pun dah syiok lak menyimpan..kene beringat gak nie sebab nak tambah lg sorang..hehe....