LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, March 22, 2011

apam milo....


kredit to blog matahari ye..
sorry cilok gambo..


sebab dah rase jemu sangat..
dok ulang alik dlm rumah..
(nampak sgt takleh jd full housewife..)

aku bangun2 dr berehat td terus terbayang apam milo..
teringat haritu belek2 blog matahari ni
banyak resepi..
YANG MUDAH2 key..
aku suke yg mudah jee..nak2 plak bahan yg diperlukan ade dirumah..
lgla tetiba jadi rajin..hehe

actually badan mmg tak larat..
pasal nak melangkah pn sakit gile kelangkang aku..
agaknye baby dah turun sgt kot..
tapi GERAM punye pasal..
coz lg 9 haripun masih lom ade tanda2 lg nak beranak..
so aku nekad..sakit2pn aku nak bertukang kat dapur..
biar aktif sket..
bukan susah pn nak buat..

tadi dah buat pn..
tgh tggu masak jee.
so gmbar seperti diatas..cume aku punye buh kt loyang jee..
sbb takde plak bekas cute2 camtu..haha....


4 comments:

chugie said...

nampak best je apam milo tu.. aku ni pun dah gatal2 je tangan nak masak kek, tp sebab kat umah orang kan, peram dulu niat tu.. balik umah nanti baru pekena!

fuadnis said...

chugie,
apam milo aku dah siap..not bad la..sedap..lembut jee..tak terlalu manis..aku ni pun actually mmg suke mencube mcm2 resepi..cuma tinggal malas dgn rajin jee..hehe....

luvyayan said...

ko jgn jadik cam aku... masa pregnant ammar, aku sempat buat kek strawberry ... takut kempunan punya pasal.. padahal dah mula sakit.. dan bleeding .. rupanya dah buka 4cm

fuadnis said...

yayan,
takpe gakla yan..terus ade tanda..n beranak..yg aku nie hah..ntah bila nak beranak nyee..huhu....