LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Saturday, March 26, 2011

aku dah agak memang SILAP....!!

U KNOW WHAT....????
my last period..huhu....

kan aku dah cakap..
mengandung kali ni aku mmg TAK PLAN..
bila TAK PLAN....maka tarikh last period sure aku mmg tak ingat..
aku hanya ingat bila aku memang merancang nak mengandung....:-)

bila dah sampai ke hari ni masih takde tanda2 lagi nk bsalin..
haruslah aku susah hati kan..
so pagi td hubby tanya aku..

U INGAT TAK BILA NENEK U MENINGGAL??
SEBAB U PUNYE PERIOD SAMA DGN TARIKH DIA MENINGGAL....
THEN U PUNYE PUSINGAN KAN TEPAT..U KIRE LA BALIK..

oowwhh..tetiba tersedar....
setelah sekian lama aku mengandung sampaila dah nak beranak..
aku baru tersedar????

then aku makesure la balik tarikh nenek aku meninggal kan..
bila aku kire2 balik..............................
means my due date bukan 31hb mac nie..
but...................................................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
29hb mac nie....
so maknenye lg 3hari je lagi....

arrggh...sudah......
kene inform balik kat doc nie
kang jadi overdue plak.........

nape la aku tak penah terpikir ape yg hubby aku cakap tadi selama nie....
huh....!!


4 comments:

nasazfrog... said...

Anis ku doakan yang terbaik buat kamu,, semoga segalanya selamat yeh bebeh.... :)

fuadnis said...

nasazfrog,
thanks dear..terharu aku..rase nak pelok2 ko je..huhu..

YaYaNsMuM said...

semoga semuanya selamat...semoga melahirkan baby yg sangatt comel dan sangattt sihat, ^_^

fuadnis said...

yayansmum,
tq dear....insyaallah...amin....:-)