LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, March 16, 2009

soping baju peknen..

ahaa....saya dah mula soping baju peknen..bunyi soping tu mcm banyak je..padahal baru 2 helai..haa..haa..tu pun berapa hinggit lagi mencecah seratus ringgit..huh..

maklumlah..tshirt2 yg selalu saya pakai bila g outing dah nampak sendat sket..sayekan orgnye simple..jadik ok dah kot klu saya start pakai baju peknen..bukan baju peknen yg panjang tu..yg tu tak soping lagi..tak jumpe yg berkenan pun..saya just beli blaus je ..pasal hujung mggu ni ingatkan nak g makan angin ke taiping..muaahaa..bunyik cam nk g luar negara jee..nak bawak ukail g zoo....tu jela zoo yg terdekat kat kedah nie..ukail sibuk je ajak g zoo....layankan jela ye..lagipun kan cuti sekolah..ms nilah nak luangkan lebih lagi banyak masa dgn dia..



okay tak??saya rase cam nice jee masa try kat kedai tu..pasal ni 1st time pakai bj peknen yg ade corak2..saye kan penah ckp dl bj peknen saye sume plain jee..kali ni teringin lak nak pakai ala2 cenggini..



yg satu lagi ni pesen dia ala2 kimono..dlm gambar warna dia nampak cam buruk jee..tapi cantik jugakla bila saye try aritu..

tapi saye nak carik lagik yg lebih colourful..cam pink ke..bukanke dlm setiap baju saye kene ade warna pink..purple dah ade..bulan depan plak la..dah ujung bulan laa..bajet tinggal utk g taiping..........sengkek maaaa..........

psstttt....ramai agak saya bakal dpt baby gurl....tapi klu saya nak boy lagik bleh tak??muaaahahaa...bleh ke mintak2??..sebenarnye saye tak kisah....larriiikkkksssss..............

6 comments:

@_da said...

ida dah mula pakai bila kuar jalan2.. tp g opis still pakai bj kurung lg selagi muat.. hehehe..

nis dah scan nampak ke baby apa? heheheh

fuadnis said...

eida,
samala kita..nis pg keje pun still pakai bj kurung lagik..pasal bj nis agak bsar sket so muat smpai 7bln rasenye..

nis dah scan tp ritu kan dia kepit kaki dia..so tak nampakla..eida plak camne??

@_da said...

hehhe ida still tak nampak lg.. tp rasanya doc dah tau.. tp dia saje suka menyakat taknak bgtau .. dia kata nanti2 la...

DYLA said...

sonoknya bli baju preg. skang baju preg mmg lawa2!

tunfrida said...

ya...sekarang banyak gilloss pilihan baju mengandung yang cantik2. tapi aku tak ada satu pun. mengandung pun ttp pakai jeans, blouse. paling2 dh ujung2 preggie tu pakai baju kurung...perut kecik kot.

fuadnis said...

dell,
sronok memang sronok..tapi nk dpt yg betul2 glameres tu ya ampun..duitnye plak seram nak kuar..he..he..

tunfrida,
ko mcm kawan aku kat cini..mengandung sampai kesudah pakai bj kurung..perut jenis tak nampak org kate..tapi klu dah teringin apa salahnye pakai gak kan..