LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, March 10, 2009

atas permintaanmu pn. dalila....

aku sebenornya malu nak interprem..almaklumlah..rase hodoh sgt skrg ni..muaahaahaa..(anak lelaki lagik ke??)....suprise..!!tapi dek krn ade permintaan dr pn. dalila nk tgk perkembangan "diriku" ....maka aku cubela tunaikan..


pandangan dari tepi pun jadikla yee..(tetap malu nak tayang muke..kui..kui..)

beginila "perkembangan" aku skrg dell dah 5bln++ nie..memang bkembang dgn pesat..he..he..
doakanlah kesihatan aku n kandungan sentiasa baik berpanjangan okay....amin....

9 comments:

@_da said...

Nis betulla.. time sekarang ni nak amik gambo pun rasa tak nak.. muka chubby 1 mcm je rasa.. badan toksah katala.. heheh kembang semacam... heheheh

fuadnis said...

eida,
tu pasal la nis tak suke bergambor skrg..rase down je tgk tang muke sdiri..padahal klu ikut tu besa mcm selalu jee..ni bukan pembawakan budak..tapi pembawakan diri sdiri..kui..kui..

DYLA said...

aku tgk takde mana kembang pun nis. ala malu2 plak puan anis ni, baby girl ke ?

anyway, thank u so much krn tidak mnghampakan permintaan aku tu..

fuadnis said...

dell,
ko pasti ke tak nampak aku kembang??gambar tu kan selalu menipu..klu tgk real punye..mesti ko pasti kekembangan aku..kui..kui..

baby girl ke boy??suprise..........!!

YanDarwisy said...

Anis, tetap maintain. X mcm aku kalau pregnant! Siap bersilang kaki kau! Nampak sgt ko sedang berbahagia....

fuadnis said...

yandarwisy,
buat2 maintain je sbenarnye..padahal mau bsilang kaki gak ni..hik..hik..alhamdulillah..mintak2 bahagia sentiasa berpanjangan..

misz seniey.. said...

tahniah...x lame lg betambah laa ahli kuarge u..

fuadnis said...

misz seniey,
tq..doa2kan sekali utk saya agar sumenya ok n selamat..

b a r | n e said...

nis, selamat menjawab tag ye :)