LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, March 25, 2009

jantina baby??aku dah tahu....

hari yg dinanti tiba jua..berdebar siot..takut baby kepit kaki dia lagi..jgn malu2 ye sayang kali ni..ummi, abah, abg ukail n doc nak tengok hari ni..

aku : erm..rasenye hari ni dah bleh nampak ye doc..(sambil tutup2 mulut lagik tahan malu..)he..he..

doc :(terus tersenyum..) erm..kita tgk jap lagik..samada nak kene pakai baju dulu(klu baby boy la..) or nak kene beli baju baru(klu baby girl la..)....

doc ni wat suspen betul..dia dah tau tapi dia kate..........

doc : ok..he..he..jap lagik saya bgtau....

sambil tu terus menerangkan kat aku, mana kepala..tulang belakang, tulang peha..jantung..n doc kate baby aku sihat..tu yg aku nak dgr sangat2..alhamdulillah..

pastu dia terus cakap..........

doc : okay sekarang i tunjuk kat u ape jantina baby u..ni dia...(sambil tunjuk kat scanner tu jantina baby aku..)sambung dia lagik...nampaknye....kene ....................................

.................................................

.................................................

.................................................

.................................................


u all rase.... kene pakai baju lama ke ...kene beli baju baru???

he..he.. aku plak wat suspen kat korang..korang tekala..........!!!!


ni la pic jantina baby dr scan yg doc buat tadi..klu korang terer tgk kat gambar scan ni, baby boy ke girl??he..he..selamat berjaya meneka..........

10 comments:

@_da said...

Nis ida teka2 mcm girl jek.... agak je ni.. hihi sebab nengok gambar tu main agak je...x jelas

DYLA said...

yg belah bwh tu punggung ke? then belah atas tu kaki ke?

kalau doc aku, dia bg istilah hot dog & burger. hehehe. walaupun dah 2 kali xperience , aku masih tak dpt meneka dgn pasti jantina baby tu.

nnti aku tnya raden kot dia teringat. nmpak mcm lain sket dri yg inas dulu.

fuadnis said...

eida,
yeke??jawapan akan diberi setelah kawan2 sume meneka..he..he..

dell,
ntah..akupun dah tak berape cam pasal teruja dgr doc explain tadi..apepun selamat meneka utk ko n raden..he..he..

unique1012 said...

aku pun dah lupa cara tengok benda alah ni..aku rasa lelaki tak nis? hehe..

b a r | n e said...

ko punya clue "kene pakai baju lama ke ...kene beli baju baru???" tu buatkan aku meneka baby boy la nis, huhu..

tunfrida said...

selamat membeli baju baru!

deqnan said...

salam kenal...
nampak cam kena pakai baju lama jer...kui..kui...kui...

chugie said...

Anis,
aku pun x dpt meneka lah jantina baby ni. tp nampak cam anu girl je. Pe pun.. moga sume selamat..:D n selamat memborong baju baru.

P/s: aku pn dh borong byk baju ni.. hehehe

yaNadzuL said...

mama kena beli baju baru ni..

yayan said...

Macam boy jer..