LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Saturday, March 14, 2009

aku sepi tanpamu....

kui..kui..jiwang karat punye ayat..tapi betul woo....

actually malam khamis lepas aku dan ukail sekali lagi ditinggalkan..tapi ni bukan mcm 7 jam yg dulu..lebih okay..bukan ditinggal pasal g OUM..tapi krn membawa budak2 sport ke olahraga yg diadakan di UUM..tido sana semalam..patutnye 2 malam..tapi rayuan ku sedikit sebanyak menjadi..kurangla satu hari..he..he..

cabaran....ditinggalkan dlm keadaan agak memboyot nie..dulu penah gak ditinggalkan dlm keadaan yg lebih memboyot..ms tu hubby g settelkan master dia kat UPSI..tapi ms tu tak perlu jaga sesapa..skrg lain..dah ade ukail..so lebih sketla cabaran tu..baru duduk kejap dah minta air vitagen la..bangun balik..dah duduk semula..baring..mintak basuh berak la..aduss..nak nangis pun ade..tapi apelah sangatkan berbanding mereka2 yg lebih ramai anak dr aku..lebiiiihhhhh lagik cabarannye..

tu satu hal...hal yg lebih parah tu korang tau??

bleh plak malam hubby aku takde tu aku takleh lelap mata..bukan pasal takut..sket pun tak takut pasal dah umah kuarters..jiran sebelah2..takde hal punyelah..

ntah nape aku takleh tido..agaknye aura aku n hubby kuat kot..kui..kui..sebab tu bila dia takde mata aku betul2 takleh pejam..sketpun tak ngantuk..padahal klu hubby aku ade, mata ni bagai ditarik2 suh pejam..muaahaahaaa.....dan selama hari hubby aku takde..aku sket punye penat pasal sume aku kene uruskan sdiri..g kedai sdiri..beli lauk sdiri..basuh baju..sidai baju..segala2nye lah..ngusung ukail lagik..klu hubby ade tinggal panggil dia jek..kih..kih..tapi aku tetap takleh tido walaupun kepenatan..

dan barulah aku sedar..wahai suamiku yg tersayang..bahawa aku sebenarnye..

SEPI TANPAMU....!!

p/s..layan japla ye..aku jiwang nie..kui..kui..

4 comments:

DYLA said...

sejak pregnant ni, asik ayat jiwang2 je kuar nis...huhu

fuadnis said...

dell,
tu maknenye aku jadi berjiwa sentimental..apa maknenye?adakah mempengaruhi jantina anak??kui..kui..

@_da said...

hehhe jiwang2 ni mesrti baby girl ni.. hehhehe...

mmg takleh lena kalau hubby takde kan..

fuadnis said...

eida,
ye la eida..memang takleh lena rupenye klu hubby takde..cube klu dia dok sebelah nis..senang je mata ni nak pejam..kui..kui..

baby girl yek??klu nak boy lagik bleh tak??ha ha..