LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Sunday, August 3, 2008

aku sering disakiti oleh dia....

dari dulu sampai sekarang..

macam dalam cerita tentang bulan..

dialog nye.."aku lebih rela takde kawan..daripada aku ada kawan macam ko.."

sakit..sakit..sakit..redha je la..

4 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

macam tulah kadang-kadang bila kita berkawan, bila kita baik dia pulak berbuat x baik pada kita. kawan sekarang bukan cam kawan zaman dulu, kawan sekarang banyak hasad dan dengki, tapi x apalah, biar dia buat kita jangan kita buat dier, nanti kita yang akan jadi seperti dia

fuadnis said...

crazy beatiful,

memang betul ape yg you cakap..kalau kita bersikap macam dia,kita akan jadi tak ubah seperti dia..sebab tu dari dulu sampai sekarang nis pendam dan diamkan je sikap dia..bukan takut atau berpura2 atau tak berani berterus terang..kalau nis cakap dan bongkar segala ape yg telah dia lakukan,dia tentu akan jatuh!muke elok tapi hati busuk pn memang tak gune kan..

hampeh..

yayan said...

Anis,
Aku dari first entry nie kuar, aku dapat rasa yang ko nie marah sangat kat orang tu.. dan bile aku tengok lg entry seterusnya, pun masih lagi marah... Aku pun pernah marah kat orang... dan bile marah aku jadi benci.. bile dah benci, dah tak ble buat ape... Tapi ape kata kalau kite jangan terlalu kenang perkara yang lepas... Maybe aku tak berada dlm situasi engkau (yang aku tak pasti)tapi aku juga pernah marahkan seseorang... So, biar die (i really don't know who it is) dengan perangai nye sebab mungkin die belum terkena...bile die dah terkena, baru padan muke... Muahahaha...

fuadnis said...

yan,

akupn sebenarnye sama mcm ko..bila seseorang dah mula buat aku terluka,dia memang takkan pernah ade dalam hati aku utk selamenye..tapi sebenarnye aku tak suke ade perasaan benci..sebab ia akan lebih menyakitkan hati aku dan buat aku tak tenang..sebab tu aku buang perasaan benci aku tu kt blog aku sdiri biar lepas sume perasaan tu then aku akn rase lega..coz aku memang tak nak mengenang orang mcm tue..rugi!!he..

memang..aku sentiasa berharap suatu hari nanti dia balik akan terkena ape yg aku rase selama ni..apepun aku masih bertuah sebab aku masih ade kawan2 lain yg baik hati..

thanks yan, aku hepi bila ade kwn cam ko yg boleh memahami aku..