LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, October 2, 2009

pic latest puteri kesayangan ku..

huh..lama gak tak update blog..padahal bukak selalu..hehe..

mood tak mari lagi sebenornye..mood raya lagik+penat+keje balik..

ni pun cam malas lagik nk update..tapi klu tak update nanti korang lupakan aku plak..kui..kui..

utk pmulaan after raya ni..aku sajikan korang pic latest UZMA INSYIRAH yee..



tak ubah mcm UKAIL IFWAT masa kecik2 dl..ni pun pakai baju dia la ni..bezanye dl ms mcm UKAIL botak..


sgt mbam..mbam...hubby aku cakap dah mcm baby boy lak pkai bj UKAIL..ala...pakai ms kat umah je..keluar umah still pkai bj gegirl..


dan lagi..


utk pengetahuan korang..baju yg dipakai UZMA ni adalah bersaiz 6-12 bulan..padahal UZMA baru berusia 2 bln stengah..ayoyo....


lena sgt..sgt senang menjaganya..

lain anak lain karenahnye..alhamdulillah..jaga UZMA ni senang..klu tido malam mcm takde anak kecik..sedap je aku tido..klu jagapun sekali sekala..tupun pasal nk minum jee..bukan mcm UKAIL dl..sket2 jaga..sampai aku asik terpikir je bila la UKAIL ni nak besar..pegi keje mata mengantuk jgn cakapla..hehe..

hubby aku cakap mgkin ms aku mengandungkan UZMA , aku banyak mengaji..sampai berulang2 surah yusuf, maryam, yasin dan sebagainye aku baca..hehe..tu yg sgt behave tu..yeke??

ms UKAIL dl aku ade gak mengaji..tapi kdg2 surah yg aku bc tu tak terhabis..sakit pinggang sket, bhenti..hehe..

ala..mcm2 pendapat orang..ade yg kate keluar senang,,susah nk jaga...keluar susah, senang nak jaga..mgkin gakle..tapi bg aku..1st baby dl takde pengalaman lagik nk mnjaga baby..tu yg huru hara tu..yg 2nd ni dah tau dah cara2nye..jadi aman sketla..hehe..

chugie..aku dah selamat dpt hadiah dr ko..thanks ye..


........sedang menanti hadiah dr DOHA, QATAR.. utk UZMA INSYIRAH....from MOHD ZAHIR ISHAK..member satu kelas ms kat teknik klang..ada sapa2 geng teknik yg ingt lagi si zahir ni?baik tau zahir ni..dl aku kawin pn dia hadiahkan ole2 dr EDINBURGH....kali ni ape plak hadiahnye ye..hehe..tak sabor aku..

5 comments:

@e_da said...

hehe pakai baju boy mmg nampak cam boy... tp muka tetap girl la kan.. hehehe...debab dah dia ek... selamat hari raya nis.. selamat ekmbali bekerja.. hihi

fuadnis said...

kak eida,
selamat hari raya..lama dah kita tak bersiaraya mcm ni kan..sama2 dah mengempis..hehe..bila kak eida start keje balik?

DYLA said...

betul la mcm ukail dah uzma.

tadi aku dah gi dah kedai tu. ada benda yg ko nak tu nis. tp saiz inas plak. panjang beria. ko tggu weekend ni la aku pi tgk kedai lain plak.

fuadnis said...

dell,
sama kan mcm ukail dl??hehe..

psl benda tu..ko agak2la yg sesuai dgn saiz uzma ni..jgn terkecik sudah..terpanjang takpe bleh pakai lagi..hehe.ape2 hal roger aku key..

chugie said...

makin semangat si uzma ni ye.. emm dh terima ek hadiah aku tu?? alhamdulillah..