LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, October 6, 2009

hubbyku menang 1st prizes..!!

oopppss....ini cite lama daa....

tapi lama pn tak lama la..baru bulan lepas maa..

klu ade yg masih teringat..aku ade cite yg hubby aku julung kalinye bertuah..dlm cabutan bertuah....selama ni dok berangan2 nk menang hadiah car craze petronas tu..tapi dapatnye sekali pun idaakk..........hehe..

takpelah yang..tak dapat menang keta pun takpe..janji dapat gak sayang 1st prizes...i bangga dgn u lah!!hehe..

actually aku dah lama nk post entry ni tapi terlupa pasal sibuk2 nak raya kan..barula ini hari teringat..kang korang kate aku menipu lak..dah tu tak tunjuk gambor kan..

so ni aku tunjuk la sket gambornye....


meja solek..slim jee..berebut nk tgk cermin dgn laki aku..kecikpun jadilah kan..sapa sonang2 nk bg free mcm ni pun..


almari 2 pintu yg belum lagi dipasang pintunye..(malas nk snap lain n malas nk upload lain almari yg dah siap pasang pintunye..hehe..) ala....jenis pintu slide tu laa..besor gakla almari ni..mcm tau2 je aku takde almari..bleh ganti almari kain aku yg nak runtuh tu..hehe..(alasan tak nak beli almari sebab payah nk bawak klu nak pindah randah kerumah sendiri nanti..kih..kih..)

dan katil....sama gak belum dipasang..dan katil ni takkan dipasang sampailah aku pindah umah baru nanti..lagipun kat kuarters ni dah takde ruang nak buh katil pun..katil kerajaan dah penuh..hehe..

ye kawan2..sebenornye hadiah yg kami dapat tu..yg kami pening kepala tu..inilah dia....

hubby aku menang 1st prizes..dapat set bilik tidur..!!

kami kira2 harganya dekat seribu gakle..

mula2 tu pening gakle memikirkannye..manalah nak sumbat hadiah2 ni kat umah kuarters ni..ruang dah takdo!!set bilik tidur plak tu..klu dapat motor ke..okay gakle..hehe..takpun dapat set sofa ke okay gakle..ruang tamu kuarters aku ni mmg besor..tapi dapat ni pun alhamdulillah la..syukur..sapa nk bagi ye dak??

alhamdulillah..ini benar2 rezeki anak namanye..pasal beli pampers anak kat kedai tula..hubby aku kene isi borang penyertaan tu..pasal isi borang penyertaan tu la, hubby aku menang cabutan bertuah tu..alhamdulillah.....


3 comments:

chugie said...

bestnye dpt hadiah yg mcm ni.. BERBALOI BALOI!!

.tunfrida. said...

ohhoo..padanla pening pun.

murah rezeki, save bajet nak masuk rumah baru sok...

fuadnis said...

chugie,

best..mmg best..erm..takde kedai ke wat cabutan bertuah lagik??hehe..

tunfrida,

sekarang dah tak penin lagiii...hehe..alhamdulillah..save budget mak nyah..