LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, October 26, 2009

dah lama mengidam..!!

hik..hik..no..no...no....belum nak masuk "no 3" lg key..masih suci lagik nih..ahaks!!

actually bukan mengidam apepun..erm...tapi mcm mengidam gaklah..!!hehe..

eeiii....org lain beli utk anak tak heboh pun..aku plak yg lebey2 kan...kan?kan?kan?kan?

suke aku lah..!!haa.....haa....

buken pe u alls..

comei sangat!!..

aku kan cepat teruja dgn benda comei2 nih..



untuk si kecik..



rantai tangan..alolo.....comeinyee...

close up lagik..

tak sabor nak pakaikan kat tangan UZMA..pastu nk dengar rantai tu berbunyi...

eeii..comeinye..!!

hari2 biasa ni takmo pakaikan lagik..takut hilang ke ape ke..

pakai utk waktu2 tertentu je..kenduri ke..ape ke..


dl masa br mengandung anak pertama..terbayang2 dah..klu dpt baby girl..nak pakaikan rantai tangan yg ade loceng..mesti comei bila dia gerak2 tangan dia..tgk2 dpt baby boy..

so kali ni dah kesampaian lah hajat aku...yg diidam2kan oleh aku..ngeh..ngeh..


10 comments:

@e_da said...

huhu bestlerr uzma... nis akakpun siap dah standby rantai leher tp kuar baby boy.. kena simpan dulu la nampaknya.. hihihi

mama3hz said...

baguslah dah tercapai hajatmu dik...anyway just can i know...how much at the moment rantai tgn cenggitu...baru2 ni akak blk msia teringin gak nak tmbh koleksi my girls but tk berani nk beli emas sbb skrg ni tgh mahal kan???sajer jer nak tahu..nnt bila harga emas dah jatuh baru difikir2kan utk my girls...masing2 now they just have necklace and bracelet(yg kdg2 jadi rantai kaki gak..)hehehehe...my mom ada jugak buat bisnes jual emas nie..kecil2an jer..dia la yg tk bagi beli at the moment sbb emas 916 tgh mahal...tp utk anis okay sbb kelahiran uzma amat2 dinantikan...elokla bg pada si comel tu..sure besh kan???

p/s jgn salah fhm tau akak tk jeles..tp suke tgk rantai tgn tu..sweet ...!!!!!!

fuadnis said...

kak eida,

huhu..bagusnye..dah siap standby tue..nis ni kuar dl baru beli..hehe..mintak2 sok 2nd baby kak eida dpt girl gak la ye..bleh tercapai hajat nak sarung rantai leher tue nanti..hehe..


mama3hz,
nak tau??bleh jee..hehe..harge emas 916 skrg RM127 per gram..rantai tangan UZMA ni 916 gakle.regenye RM900++.mmg mahal!!tapi nak tunaikan hajat punye pasal, jalan jek ..!!hehe..

mama3hz said...

anis...thanks inform to me..erm..~(900x3= 2700 oooo..sbb 3 girls)..erm..dekat2 sebulan gaji jugak tu..kena menyimpan dr sekarang hehehe...insyaallah 2011 baru balik..time tu tak tau ler harga emas lagi naik ke lagik turun..hehehe..

non è italiano said...

emaknya tak sambar sama?

beberapa bulan lepas rm113 segram. sekarang rm127, bagus..bagus...

non è italiano said...

waktu ko beli gelang ni, emas 999 berapa rm/gram, Nis?

last aku jenguk aritu [June] rm130/gram.

fuadnis said...

tunfrida,

maknye nanti2 dulula..biar anaknye je yg berlawo..lagipun emaknye teringin yg lebar dan padat..so bapaknye pun knela standbykan duitnye yg lebar dan padat..wakakaka....

oohh.aku tak tanya lak emas 999 sebab nk cepat....lagipun takut tanya banyak2 sgt kat tokei emas tu..takut dia goda aku...haaa...haaa....

chugie said...

wah..bestnye uzma dpt rantai tangan, bestnye jd anak ko.. aku nk jd anak angkat ko lah ni hahahah:)) nanti leh ko belikan gelang kaki huhuh

fuadnis said...

chugie,

klu ko kecik lagik n comel..mau gak aku ambik ko anak angkat aku..masalahnye ko dah besar..dah tak comel sgt dah plak tu...wakakakaka....jgn mare..gurau jek..

chugie said...

ceh...x comel ke?? huhuu.. hampeh ko nis.