LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Thursday, July 23, 2009

hallooooooooooo.....i'm back..!!

adoiilaa....baru seminggu aku tak mengupdate blog tapi rasenye mcm dan setahun..haa..haa..

bosan giler weeii....

lupa la plak...........

assalammualaikum....

aku dah kembali ..bestnye..!!!!!!!!!!!!

rindu kat korang sume..rindu nk jenguk blog korang sume....

rindu nak update cite tentang aku dan orang baru dlm hidup aku dan keluarga..

tapi nanti dulu la....bagi aku rehat2 jap yee..nanti aku akan update cite tentang anak dara aku..

mesti ada antara korang yg nak tengok gambar terbaru dia kan??kan??kan??kan laa.............he..he..(paksa tau....)

apa cite dgn eida(lakaran hati)??mesti berdebar menunggu hari kan..anis dah lepas..he..he..apapun selamat key..!!

adioss....

10 comments:

DYLA said...

ha cpt update!

frida said...

hahaa

Anis dilanda sindrom berblogging menentang pantang bersalin.

gaban said...

bestnye anis dah ada sepasang. ni yang aku tercabar ni!

the vulnerable am said...

congrats!!

@e_da said...

nis.. ida dah tgk baby nis kat blog dyla.. comelnya.. ida dalam wad la ni.. maybe minggu depan baru dpat jumpa my baby.. huhu debar2 la nis... nis dah selamat dah.. alhamdulillah.. doakan ida ek..

mama3hz said...

tahniah anis.....bestnyer dier dpt sepasang.....apapun alhamdulillah...

b a r | n e said...

tahniah :)

unique1012 said...

tahniah anis!! selamat berpantang ye!!

ida_F said...

tahniah..
welcome, join the berpantang club!

az1ra said...

Alhamdulillah sepasang anak ko..jeles aku..dan merasa ko bersalin normal..tahniah yer..aku tumpang happy..ahad lepas aku balik jitra, kalau tau ko bersalin aku pegi tengok ko..