LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, August 17, 2009

UZMA INSYIRAH berusia sebulan....

entry ni terlewat aku post..semalam aku ke klinik gomen utk cek besa..

yelah..UZMA kan dah berusia 1 bulan..

sekejap je masa berlalu rasenye..tapi aku rase pantang aku yg tak abis2 lagik..he..he..oppss..ade lebih kurang seminggu lebey je lagik..pastu merdeka!!

UZMA INSYIRAH sekarang beratnye pun dah makin bertambah..

klu tgk dari tubuhnya dan rase ketika mendukungnye mmg dah berbeza makin lama..

hasil timbang semalam berat UZMA terbaru ialah 4.85kg..hampir 5kg..!!

alhamdulillah..setakat ni sume sihat..


sedang tido..lena dibuai mimpi....



mentua aku cakap muka UZMA berbentuk segiempat ..ye ke??haahla kan....

eh..eh..rambut UZMA mcm anak erra fazira la..bahagian atas tak dak..he..he..pasal aku tak suke minum susu kot ms mengandung..he..he..



sudah bangun tido....alahai bucuk ummi.........jom..kita gomol dia....!!!!

6 comments:

DYLA said...

eh lain plak muka uzma nis.. masa lahir ari tu penuh rambut depan. hehe.

az1ra said...

muka Uzma macam Lisa masa kecik2...
muka empat segi..heheheh
tomei tul anak dara sorang nih..

YanDarwisy said...

Bilakah aku nak ader rezeki dpt baby gurlz....? Kejab jer dah sebulan erk. Org pantang rase kejab. cuba kalau kita. mcm sebulan 100 hari

fuadnis said...

dell,
ntahla,berubah2 mukenye skrg..ko silap pandang kot dell,dari lahir lagi mmg uzma tak banyak rambut kat depan..

azira,
tomei??ikut keturunan tue..waakaakaahh....

yandarwisy,
usaha+tawakal+tgk kalendar cina..insyaallah berjaya..he..he..

frida said...

bolehla share kalendar cina tu kat blog.

fuadnis said...

frida,
rasenye dah ramai yg tahu pasal kalender cina tu..