LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, August 11, 2009

cuba kutahan airmata ini gugur....

tapi tak tertahan woo...............

akhirnye gugur gak airmata aku arini............

guwa respekla pd sapa2 yg menjadi surirumah sepenuh masa + mempunyai anak2 yg hiperaktif seperti UKAIL IFWAT...............

sedih woo...bukan sedih sebab ade anak mcm UKAIL IFWAT...tapi sedih sebab peel nye betul2 mencabar aku arini....

punyalah kutahan2 hati ni..jgn marah..jgn marah..tapi rebah gak aku akhirnya....

rini 2nd day aku diuji dgn sikap dia....

adik dia baru je tido...n akupun baru je letak badan nak berehat kejap..bleh dia dtg dan jerit kat adik dia sampai adik dia terbangun dan menangis..

sudahnye..akupun tak jadik nk berehat jap...letih woooo...............

dan2 aku terus menangis..

aku ni tak bagus utk menjadi surirumah ATAU aku ni tak bleh menjadik seorang ibu yg baik????

6 comments:

az1ra said...

jangan pikir sangat pasal benda tu..ko tu dalam pantang..
just take it easy..abg long still dalam proses penerimaan or baru dalam life dia tu...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

harap ukail tak menjadi2 sangat perangai dia..

ida_F said...

org lain bleh buat, KITA pun boleh! kuatkan semangat!!

frida said...

aku ni tak bagus utk menjadi surirumah ATAU aku ni tak bleh menjadik seorang ibu yg baik????

* semua soalan tu tak relevan.

* tengah berpantang ni memang perlukan sokongan emosi dan fizikal.

* hantar je Ukail ke rumah pengasuh, Nis.

* sayang diri tu dulu sebelum "kesian..kesian ukail nangis2 takmo g umah pengasuh".

fuadnis said...

azira,
aku cuba dan terus mencuba....

yanadzul,
mmg aku berharap sangat dia cepat lebih matang sejak adik ni..

ida_F,
ye..aku pun selalu pikir mcm tu bila nak mula down....

frida,
memang aku lemah dlm membuat keputusan bila melibatkan utk diri aku dan utk orang lain....

unique1012 said...

Alahai sedihnya, beratnya dugaan! harap anis dpt bersabarla ye..