LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, August 11, 2009

pengubat hatiku yg lara....

yang....pandai tau u nie..ritu cakap tggu i abis pantang..baru u nak bawak i g kedai belikan i jam baru....elok2 u kene g kursus ..tak dan i abis pantang..u dah berdesup ajak i g soping complex cari jam baru....salah tau ajar i langgar pantang....kui..kui..

serius beb..aku dan bjalan ke soping complex..tak bleh tahan woo....mentang2lah beranak normal..cepat sihat..laju je aku bjalan..tapi dulu aku cezer pn sama gak..muaahaa....

jgnlah u all kecam aku..sebenornye aku "tpaksa" pegi jugak sebab nk mencari barang utk UZMA..maklumlah ..kebanyakkan barang2 guna UKAIL punya..so nak tak nak..ade gak barang yg tak ckup..so kenelah carik gak..(alasan bleh pakai tak??)haa..haa..



dapat lagik satu tahun nie..dl esprit..kali ni apa plak??(ntah nape aku suke benor beli jam jek..)



tadaa.......


kali ni jenama dr ELLE plak....


okay tak pilihan aku kali ni
??
kat kedai nampak cantik....


sekali letak kt tangan aku mcm tak kene jek....

hampess........je aku nih....

8 comments:

frida said...

hati lara kenapa pula?

fuadnis said...

frida,
yela..kene tinggal dgn cik abang 4 hari ni..takde sapa nk masakkan utk guwe..kui..kui..

DYLA said...

nis,
napa tak duduk umah mak mertua ko? nanti dia leh la masak ke, tgk ukail & jaga korang.

aku ni jenis tak brani la nak handle baby sorang2 masa pantang. tak tau la kots sbb aku cezer kan. jadi aku mmg tak buat keje umah sepanjang tu.

weh nis, jam lama pun iras mcm ni kan. cuma kaler je lain, jenama pun lain. ok la tu, stick tu the same design.aku pun peminat jam 4segi, but this time, aku tukar slera sket. hehe.

fuadnis said...

dell,
rasenye dah banyak kali org tanya aku nape tak abiskan pantang kat umah mentua..ko kene carik balik utk jawapan tue..

jam lama dgn jam baru takdelah iraspn cume bentuk segiempat je sama..aku try nak suke dgn jam bentuk bulat..tapi hati aku totap tak menerimanya...he..he..

az1ra said...

"sekali letak kt tangan aku mcm tak kene jek...."

letak kat tangan aku baru kena kot..hehehehehe

fuadnis said...

azira,
pandai gak ko buat lawak yee..betul2..mgkin kene kat tangan ko..he..he..

unique1012 said...

mmg cantik jam tu!! bersinar2 gitu, hehe.. ok dah tu nis :)

fuadnis said...

unique1012,
okay ye??okaylaa kan......