LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, August 28, 2009

banyak benor yg nak dibuat..dibeli..!!

fenin..fenin...acik fenin nie..

banyak benor yg ada dlm fikiran aku + hubby kala nie..eewaahh!!

banyak benor yg nak dibuat....

banyak benor yg nak dibeli....

ade ke duitnyee tue??

ada..memang ada..tapi tak tahu mana yg nak didahulukan....mana yg lebih penting..

1) nak kene tukar tayar+rim(dah hampir 4 tahun tak tukar..nak botak dah..)nak balik raya selangor kan??haruss tue..

2) nak beli breast pump..(tapi tak tahu jenama apa yg bagus dan sesuai dgn budget aku..hik..hik..)takmolah harga yg beribu riban....

3) bln 9 ni nak kene bayar duit insuran keta lak..

4) raya haji nanti nak wat kenduri aqiqah UZMA INSYIRAH..budget harus sedia....

bagi aku keempat2 item kat atas ni sgt penting....

klu korang jadik aku....cuba korang susunkan item2 ni mengikut mana yg harus dibuat dulu....

ala..bukan aku tak reti ....saje nk tanya pendapat korang jek....

4 comments:

DYLA said...

aku bli breastpump avent. bagus tau pumping dia lembut je. 1 set RM279 siap botol.

fuadnis said...

dell,
tula..mmg jenama avent tu dah set dlm kepala otak aku..

chugie said...

nis, buat yg no 1 tu dulu.. tu pun tukar tayar je dulu, rim x yah lah tukar lagi.. duit rim tu leh cover untuk buat majlis aqiqah baby ko. Pastu ko kena renew insuran, sbb tu pn penting gak. breast pam tu penting gak sbb nk pam susu senang.. aku guna manual breast pump je, yang jenama pureen.

fuadnis said...

chugie,
tq chugie..bg pendapat..klu ikut mmg taknak tukar rim..tp hubby ckp rim skrg saiz 16..so nk tukar saiz 15..kecik sket.tujuannye lebih mnjimatkan kos minyak..sebab kurang berat dan bebanan..

camne tu yek...buntu gak nih..