LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, May 12, 2009

NEW BORN..!!

no....no....no....

bukan aku yg bersalin..

tapi salah seorang kawan blogger kita..chugie..!!

ade kengkawan yg dah tau..tapi kebanyakkan nye rase belum tahu..

so secara eksklusif(mgkin kot aku org pertama..) yg diberi lesen oleh chugie utk menyiarkan gambar baby dia..


Nur Fatin Adlina..

selamat dilahirkan pada 11 mei 2009..(lupe tanya pukul berape lahir..tapi malam la..)

di Putra Medical Centre

berat baby 3.8kg..

terpaksa dilahirkan secara cezer..setelah cubaan secara normal dan vakum tidak dapat..(disebabkan baby besar menurut kata chugie..)


apapun alhamdulillah..semua selamat..yg penting baby dan ibunya baik2 saja..

tahniah kepada chugie ( suzianti bt. maswar ) dan suaminya diatas kehadiran cahayamata sulung mereka..comel dan montel sungguh anak mereka..ni mesti pasal makan donut banyak nie..he..he..


psstt....turn aku dah tak lama dah..aduuuhhh...seraammmm....

13 comments:

DYLA said...

uishhhh tembam nyer!!!!!!!

best la suzie dpt baby montel mcm ni. sedap gomol ni..

tgk muka tu mcm suzie je...

fiesyah said...

comelnye baby, tahniah suzi&pasanagn..

nurizdehouse said...

tembammnya.. comeyy gitu.. congrats suzie!! aduhh serammnya.. besar gak tu 3.8kg.. alamak hai..takut la menanti hari yg bakal ku lalui utk yg 2nd ni.. tgh menghitung hari ni.. doakan agar sumenya selamat ye..

fuadnis said...

dell,
akupun perasan muke baby ni cam suzie..tang kening nye kot..

nurizdehouse,
samalah kita..banyak2 berdoa yek..

@e_da said...

Bam bam baby.. alhamdulillah dah selamat dah dia..

Ayokkk baby besar sbb banyk makan donut ke.... ida tgh giler makan big apple donut ni.. hehehhe

fuadnis said...

eida,
haa..jaga2lah..chugie suke makan big apple donut la..he..he..

b a r | n e said...

aduh aduh, comelnyeee...
thankx nis, dapat gak aku menengok pic anak buah terbaru ni, hehe..pasni ko la pulak ye.

fuadnis said...

barina,
sama-sama..demi kawan2..aku rela jadi wartawan melodi..haa!!haa!!

haah..lepas ni turn aku..doakan lah ye..

yayan said...

wah... mbam nyer.. aku suka baby besor.. tak seram sgt nak pegang..tapi takut kene cezer plak...harap2 anak aku yg ke 3 ni sederhana ajela..

tunfrida said...

chewaaahh.....exclusive giller ni. HAHAHA

fuadnis said...

yayan,
nanti mbam2 sgt ko lak yg tak larat nak dukung..ko kan mama comel..he..he..

tunfrida,
mmg eksklusif laa..tggu org lain cari berita tak dapat2..last2..akaaakk jugaaaakk....waakaakaa....

DYLA said...

fuadnis,
ko leh jadi wartawan melodi nis. ganti si michelle tu. wakaka!(merujuk komen tunfrida)

tunfrida said...

tggu org lain cari berita tak dapat2..last2..akaaakk jugaaaakk.orang yg cari berita tu suh ko takeover tugas dia ke? kesian mak buyung...hahaha

oi Nis, buat kerja jgn merungut. nak pulak kalo kerja sukarela. akekeke