LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, January 24, 2012

sunat......

jap lagi nak bawak umairah g sunat....rase dah terlambat sgt2...dulu ms uzma..dia pon sunat area 9-10bln gak...tapi ms tu takleh jalan lagi...diakan lambat sket...so tak rase cm lambatla...yg si umairah ni pkembangan dia sgt "pesat"...so ummi 3U rse dah terlambat sgt2...hehe....harap2 die tak sakitla...maklumlah...kan dah lasak sgt skrg nie...ummi pn sibuk sgt2 lately ni smpai lupa nak "curik" masa nak nyunatkan anak...huhu....

ok bye...doakan sume ok2 je...amin.....

5 comments:

YaYaNsMuM said...

Insyaallah! ari tu, masa yayansmum deliver my son, yayansmum nmpk doc tgh sunatkan baby tuh, baby gurl tu baru umo 2 hari.(^_^)

fuadnis said...

oyeke...awalnye sunat??boleh ke?coz td pn ms ummi 3U nak sunatkan umairah ni..doc tanya dl umur brp bulan sbb takut "itu" tak nampak lg untuk dipotong...:-)

@e_da said...

alolooooo anak mama baru nak cunat ya..hope dia tak nagis la...

fuadnis said...

kak eida,
nangis sat je...tapi sempat nangis "meneran" marah kat doc tu...hahaha...

Amna Faqiha said...

saya sunatkan anak cukup2 40 hari..sbb dh terbiasa tgk mak buat adik2 mcm tu..