LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Sunday, January 15, 2012

kemanakah ummi 3U menghilang????

haiiiiii.............ummi ni dah mcm biskut je kan..kejap ade...kejap takde....alahai...ummi bizi bebenor awal2 tahun ni...paham je la kan....bila mula bukak sekolah nie...memanjang meeting....so...balik mmg ummi kadang2 flat...belom dgn keje kat umah agi...anak2 lagi....suami lagi.....dengan pindah barang ke rumah baru lagi.....uiissshhh...mcm2 hal....tu belum lagi klu permohonan ummi nak sambung belaja diterima....errmmm....makin pack la jadual ummi pasni.....huhu....debor gak ni sebenarnye....klu dapat...mmg kne rombakla jadual hujung mggu kitaorg....hurrmm....moga2 ALLAH SWT permudahkan la segalanya....amin....

macam2 ummi nak cite sebenornye...tapi tak nyempat kekdahnye..bukanla sampai tak dan bukak laptop....laptop tu buka memanjang...tapi nak curi mase update blog mmgla tak dapek..klu paksa bg dapat gak..terabaila rumahtangga ummi nanti...hahahhahaha.....ummi ni klu dah start ngadap buat keje mmg payah nak berhenti....so...sebelum ummi mula....baik bhenti dulu.....ehh...betul ke ayat ummi ni??keh keh....minta2 korang pahamla kan.....keh keh....

oklah..takleh lama2...nak nyiapkan satu entry ni je pun bertangguh brp lama....hahaha...kejap2 g makan...kejap2 anta anak g tandas...kejap2 intai abah 3U cangkul tanah kat depan nuu.....haaa....we all dah mula "aktif" "mengerjakan" rumah baru we alls nie....abah 3U dah start korek tanah kat depan nuu nak tanam rumput karpet....UKAIL dah bising cakap rumah abah die tak berseri sebab takde daun....hahahahaha.......cabaran betul la minda ni bila ade anak yg dah pandai komplen....huhu....tapi bagus gakle kan...bior mak paknye cepat sikit bertindak...keh keh....

sebelum ummi meneruskan aktif sikit demi sikit mengupdate blog....ummi sajikan dulu gambar2 umairah...(takdelah terbaru pun...adelah 2-3minggu lepas punye khazanah...hehehe...)untuk sajian mata u alls..

sedap woo....layan susu sambil menikmati pemandangan  tepi jalan...kih kih....

lihatlah.......korang ade ker???????hahahaha....

entah ape yg di menungkan tu....hurrmmm.......

stop ambik gambar saye....!!!!privasi okeyyy.......

tunggu entry yg akan menyusul seterusnye......stay tune.............klu dah sampai esok takde entry gak..jgn stay lagi....hahahhahaha................

2 comments:

ida_F said...

hee. patutla lama takde entri baru. biasalah.. husband saya pun tengah sangat bz sebagai cikgu sekolah. hee

fuadnis said...

mcm tu lah ida dunia cikgu ni kan..tu baru mata kasar org tengok keje cikgu ni...tengahari dah balik..tapi sebenarnye keje cikgu ni menyambung2 sampai ke petang sama mcm org keje pejabat gak....