LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, February 27, 2009

dgn segera aku menjawab tag mu Pn. Normi....






Peraturan untuk menerima award ini ialah:

Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

siaapppp.........

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

tag ni pn normi a.k.a ummi haikal n widad yg kasik kat aku..walaupun dia agak risau takut aku kemabukan selepas menerima tag ni..tapi alhamdulillah aku okay normi..hik..hik..mgkin sebab tak susah sgt..he..he..normi aku dah lama kenal..nak kate dari kecik pun tak jugak..tapi seawal kita sekolah menengah la ye normi..kampung pun sebelah2..dari sek men raja muda musa berpindah ke smka kuala selangor..dari situ berpindah lak ke sek men teknik klang...haa...abis2 sek tu terus pisah jauh..kui..kui..dia masuk UIA(betul tak??kot2 ade masuk tempat lain dl ke yg aku tak tau..)dan aku masuk maktab lak..lepas2 tu terus jarang berhubung..dulu aku ni selalu follow dia g beraya mana2..tak pun g kenduri kawin kawan mana2..maklumlah tak reti drive lagik ms tu..kira aku ni menyibuk tumpangla..dia ajak aku ikut je..klu tak dok rumahla aku jawabnye..dlm banyak2 kawan2 kira dia paling cantiklah..(jgn ingat aku bodek yee..)sampaikan pernah sepupu aku sdiri penah suh aku kenalkan dia kat normi..tapi aku tak berani kenen2kan org..almaklumlah..takut empunua diri dah ade pilihan sdiri..hik..hik..

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

FAKTA:
1. sudah berkahwin dan punya anak seorang(setakat nila..) dan menetap di kedah sejak tahun 2005..

2. seorang guru lulusan diploma maktab tuanku bainun pulau pinang..

3. seorang yg sentimental dan mudah tersentuh walaupun luaran nampak keras..

4. anak bongsu dari 3 beradik(yg asalnye 4 orang..)

5. dalam adik beradik aku yg paling garang dan senang berterus terang / menegur dlm apa keadaan sekalipun..sebab tu klu ade ape2 hal tak puas ati, baik kakak aku, abang aku,mak or bapak aku suke mengadu kat aku, mintak aku yg settlekan..mcm la aku plak yg paling tua dlm ahli keluarga...betapa berkuasanye aku!!muaaahaahaa......

6. sangat mementingkan orang2 yg tersayang....

HOBI:
7. baca majalah..

8. bersoping..

9. layan lagu2 jiwang..

10. layan cite2 best kat tv..(wah..takde yg berfaedah lgsung hobi aku yek..hik..hik..)


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

erm..yg ni lemah sket ni..rasenye dah ramai yg terima award ni..dikecualikan bleh yek!!..


2 comments:

tunfrida said...

terima kasih. sepantas gaban ko menjawab tag ni, jelas ko dah kembali cergasss! alhamdulillah..

haha...dah selamat kawen dah abg sepupu ko tu kan? dh ada anak ke dia?

cantik luaran dah tunjuk fine wrinkles dah...

hobi baca majalah tu kira berpekdah le tu.

rasanya Dyla pun bagi tag yg sama ni pada ko Nis, baik ko jawab...kang merajuk akak tu...

thanx ya!

fuadnis said...

tunfrida,
ye..aku dah kembali cergas!!ha!ha!

abg sepupu aku tu dah selamat kawin dgn org taiping..tapi tak tau cite wife dia dah preg ke belum..

eh ye ke dell tag aku gak??rasenye cam dah lama aku tak kene tag ..klu ye kira aku jawab sekali lah tag ko ye dell..jgn mare....