LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, February 27, 2009

apa cite hari ini??

hari ni ialah hari saya checkup kat klinik swasta yg besa..seawal kul 8 dah gerak dari rumah..taknak sampai lambat takut kene tggu giliran lambat lak..

alhamdulillah..baby okay..doc cakap baby membesar dgn sihat dan normal..

melalui rekod..dlm sebulan berat aku dah naik 3 kilo..banyaknye naik!!agaknye pasal dah lalu makan..

aku sempat bertanya kat doc..

"erm ..dah bleh tau ke jantina baby saya??"..(pastu siap tutup2 mulut tahan gelak..malu lak!!)

doc spontan senyum n gelak tgk gelagat aku..(dah besa dgn pesakit dia yg sorang ni..tiap kali jumpe mesti ade je soalan utk dia..tak kira yg lawak ke ape..

"klu ikut 18 weeks - 19 weeks mcm u ni dah bleh tengok.."(sambil godek2 perut aku..)

tapi tak nampak daa....pasal baby kepit kaki dia..oooo....nak suprise yek..

itu saje cite utk arini....

pssttt...semoga baby akan terus sihat n membesar dgn sempurna....semoga sumenye berjalan dgn lancar..kawan2 jgn terus lupe doakan utk aku yeeee....

2 comments:

@_da said...

Alhamdulillah baby sihat yerr... ida penah aritu timbang jarak 3 minggu nak 1 kg.. memula terkejut gak.. heheh.. doc kata takpe janji sihat..

Nis kalau main sorok2 tu baby girl kot... hehe agak aje...

fuadnis said...

eida,
alhamdulillah....harap sumenye okay sentiasa..eida jgn lupe doakan utk nis key..nis pn sentiasa doakan baby eida pn okay gak..yeke baby girl??he..he..tapi nape ramai yg ramal nis bakal dpt boy lagik??kalender cina pn camtu gak..kire suprise nih..!!