LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Tuesday, December 20, 2011

panjang nak cite.......

manalaaaaahhhhhhhhhhhh....ummi 3U ni menghilang kan.....after 12hb sampai la ke la baru nampak batang hidungkan....huhu.........rase nak nangis kat bahu korang kalau boleh.....banyak benda betul yg terjadi sepanjang ummi 3U senyap menghilang nie.....ni namanye dugaan.......sometimes kita rase boring sangat bila hidup tu mendatar je...smpai mcm tak tau nak buat ape....tapi bila kita ditimpa dugaan dan masalah...mase tu lah baru terpikir....alangkah indahnye hidup bila melalui hari2 dengan tenang dan lapang......tapi tulah....apa yg berlaku pasti ade hikmah.....kadang2 ade benda yang buat kita alpa....jadi bila ALLAH SWT datangkan dugaan..baru kita sedar dan insaf......huhu....

mcm tu jugakla dgn ummi nie...ummi pun manusia biasa....alhamdulillah....ummi bersyukur bila diuji sebegini...sbb ummi percaya ALLAH sayangkan ummi...dan nak ummi sentiasa ingat kat dia....nak ummi ingat tanggungjawab ummi...tak kiralah dalam bentuk apapun.....masyaALLAH........subhanALLAH.....
astaghfirullah.......

kerdilnya ummi ni rasenya........

apa yang terjadi pada ummi dan sekeliling ummi????nantilah ummi cerita dan kongsi satu persatu yee.....ni pun puas tarik nafas dan lapangkan dada nak bertentang muka dgn korang kat alam maya........ade masalah yg dah setel....ade gak yg masih tergantung tak bertali.....hahahaha.....apapun doakanlah agar semuanya dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk kehidupan ummi sekeluarga key......

ok luv u alls semua...........muaaahhhhh!!

p/s : hadiah GA dah selamat setelkan hari ni utk pemenang no 1 dan 2.....sori sangat2 pd pemenang.....ummi tak suka bila bg hadiah lambat kat korang...tapi apa nak buat.....taik kambing bulat2....huhuhuhu.....masa mcm2 ni lah masalah nak datang....tak suka betul buat org tertunggu2....mencik!!tapi apakan daya ummi....maaf sekali lagi........

thanks to all yg menyertai GA ummi 3U.......korang mmg best!!





2 comments:

asmat90 said...

moga ummi 3U tabah hadapi sume dugaan n ujian yg menimpa..thanx 4 d present..t da smpi kte gtw eaa ^_^

fuadnis said...

asmat90,
thanks dear.....ok..hope u suke hadiah yg tak seberapa tu....:-)