LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, December 5, 2011

keputusan ummi 3U's giveaway...........!!!!

adoiiilaaaa.....lama betul ummi 3U nak update keputusan GA nie....punyela khusyuk main game where the money drop...hok aloh......mcm budak2 dah kan ummi 3U nie...huhu...bukan ape....terpengaruh lak tgk game tu kat tv.....nak rase sdiri..mcm mana debar dan kelam kelibutnya nak agih2 duit kat pilhan jawapan yg diberikan.....gile punye soalan la.....tapi soalan tak gile la...ummi 3U yg takde pengetahuan yg luas.....tak terpikir pn nak ambik tau kadang2....lagi2 bila melibatkan sejarah mmg fail la ummi 3U...tak minat benor sejak dr sekolah lagi....tak minat sbb tak suka ingat mengingat nie....keh keh....dasar malas kan sebenornye....ngeeeeeeeeeeeeeeee.............

percaya tak...ummi 3U sampai terpejam2....sbb mengantuk sgt ms main game tu...hahahaha.....punyelah tak puas hati asik hilang duit jee....keh keh....why?why?why?????????kenapa banyak benda yg ummi 3U tak tau...ke...soalan nye mmg  sj nak bagi otak2 org yg main ni bengkak sbb jem sangat...hahaha....pengaruh tak bagus betul la menatang2 ni semua...hahahaha....

ok dah....dah.....lupakan pasal game....mcm manapun ummi 3U kene umum hari ni gak....malam ni gak pemenangnye......walaupun mata mmg dah ngantuk sgt2 nie...tapi janji mesti ditunaikan kan...........


ok...mula2 nk tunjuk bekas cabutan....hahaha...ni je yg ummi ade dan ini je memudahkan anak2 ummi senang nak cabut dan ambil....

senarai2 nama peserta...............
                                   
jeng...jeng...jeng...................................pemenang tempat pertama......nama yang telah dicabut oleh anak sulung ummi iaitu UKAIL IFWAT.............ialah..............................

 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 tahniah............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alololololo.....kamu dapat maxi dress dari ummi 3U tau.............hope kamu suka........ngeee.............

seterusnya bagi cabutan ke2......dibuat oleh mucuk debab bantal peluk ummi 3U UZMA INSYIRAH....hehehehe.........pemenangnye ialah..................................tak larat nak taip bintang 2 tu lagi......kamu semua scroll je la ye sampai jumpe....hehehehe........





















































































































































































































tahniah....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kamu pulak dapat tshirt long sleeve dari ummi 3U tau....hope kamu pun suke jugee.................ngeee.......................tengok kertas tu...dah keromot dibuat oleh bantal peluk umi 3U tu....hampir2 lagi dia nak koyakkan menjadi cebisan2 kecil...keh keh........selamat..........................................................

dan................................si bertuah yg ke 3........yang telah dicabut oleh my mucuk2 bam bam baby UMAIRAH INANI.......ialah.......................sama gak...scroll sampai bawah yeekkk.......



























































































































































































tahniah................................................!!!!!!!!!!!!!!!!kamu pulak akan dapat angpau dari ummi 3U....hehehehe......haaa......hope kamu pun suke jugeeeeeeeeeeeee.............ngeeeeeeeeeee..........but sorry yee....kertas kamu dah terputus 2 dikoyakkan baby umairah.....nasib ummi sempat selamatkan.....kalau tak takde bukti nak tunjuk kat sini kamu menang....huhu....

oklah..........yg tak luck kali ni jangan fed up jengok2 blog ummi 3U yee......mana tau pasni ummi 3U ade hadiah lebih menarik lagi nk bg u alls.....

kepada para pemenang.....apa yg perlu dilakukan........esok ummi 3U bgtau yee.......tak larat nak karang lagi dah nie...mengantuk sgt2.......ni pun patutnye post entry ni b4 kul 12...tapi dah terlajak.....sbbnya laptop ummi tetiba jem....so tpaksa shutdown dl pastu bukak balik....huuwaaaaaaaaaaaaaaaa..........

okla byee.......................gudnite..............!!

8 comments:

::CIK LYNN:: said...

thniah suma...xda rezeki...huhu

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Mimie said...

waa besnyerr . . congrats :)

NoR said...

tahniah2..xde rezeki plak..hihih

.: mama lynn :. said...

huhu mama lynn x dpt... urmmm nak jugak.. hehe next time cuba lg

@e_da said...

tahniah buat mereka... abah ngan ummi cabutla pulak.. ada 2 pemanag lg.. hihi

umairah nape tak cabut nama mama??..hihihi

kis said...

thanks penganjur...akhirnya dapat gak no 2...bertuah sungguh anak u..

asmat90 said...

alhamdulillah..:)