LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, December 28, 2011

ke D'JASMIN kemudian ke rumah blogger DYLARIZADI....

balik bercuti ke kampung halaman baru2 nie....adela beberapa aktiviti ummi 3U n family.....yg ni mmg dah dlm perancangan sebelum balik selangor lagi...paling wajib ke kedai D'JASMIN di shah alam.....tempat ummi 3U borong tudung2 ala ariani kesukaan ummi 3U....owwhh....borong bukan utk dijual yee....borong untuk dipakai sdiri....hahahahaha....gila tamakkan...borong banyak2 sbb nak pakai sdiri jee.....eh...eh...yela.....kalau bli kat kiosk2 tu kan....mak aiiihh.....mahal tau...beza banyak....rm100 baru dpt 2helai....huhu....pastu sambung berangan nak beli gaji bulan depan lak....stress tak kat situ????hahahaha....yg ni.....ummi 3U g borong....rm100 leh dpt 5helai la bih kurang....tapi kat sini klu nak borong at least kene 10 helai....kain nye best.....lembut jeee....elok je terletak kat muka.......

ramainya anak mamat nie...tak jadi nguratla...keh keh.....

banner kedai D'Jasmin

dalam lif......umairah cuak sebenarnye bila lif bergerak...keh keh

dulu....dua2 budak ni penakut bila naik lif....lif bergerak je terus  nangis...tapi sekarang tidak lagi....hehehe....

 owwwhh....pastu terus takde gambar dalam kedai D'Jasmin....sebabnye...ummi dah teruja bebenor membelek helaian tudung dalam tu......hahahaha.....kejap sarung tudung tu...pastu bukak sarung tudung lain plak.....dekat sejam rasenye ummi berkelakuan cenggitu...hahahahahaha......

oh...lupa nk bgtau yek....sbenornya ummi sefamily g dgn family kak long ummi 3U....share dgn diela borong 10 helai tu....kakak ummi pilih kejap jee...ummi yg pilih lama....sampai diorang gelakkan ummi jee.....lepas2 beli tudung terus we all berpecah......sbb ummi dah janji dgn kawan sekolah ummi ms kat teknik klang yg mana blogger gak.....tapi dah lama menyepi kat puan dalila????hehe....nak g umah dia....umah baru......ngee......

cantik umah pn dalila kita nie...but ummi lupa lak nak snap kat depan umah dia.....sibuk boraak jee....pastu sibuk kejor anak...keh keh.....alhamdulillah la....sampai gak ummi sefamily ke rumah dia....masuk ni dah 2 kali la ummi bertandang ke rumah die....tapi rumah yg berlainan la.......

Inas Dhamirah with Umairah Inani....comel je inas nie......:-)

macam ibu die....hehe....

owwwhhh....mase ni ummi segan bebenor dgn karenah anak2 ummi....punyela cewi jumpe kereta nie..maklumlah...tak pernah ada...hehe...ummi depa kedekut....keh keh..

kesian inas....hanya mampu menengok je kereta kesayangan nye kena lanyak dgn anak2 ummi....huhu....sabor ye inas....

para bapa bersembang..........

dan juga para ibu bersama anak masing2....


thanks to dalila sekeluarga yg sudi menyambut kedatangan ummi 3U sefamily.....haaa...pas ni tak paham2??sila datang berkunjung ke kedah plak yee.....hehehehehe.......ke taman intan fasa 2 datuk kumbar....dekat je dgn highway.........:-)

3 comments:

d.i.l.a.r.i.z.a.d.i said...

nis, dalam diam2 byk plak gambo ko amik rupenya... sayangla tak dapat amik gambo inas ngan uzma.. aku suka.... hehehehe.....

benornya aku tingin nak amik gambo ngan uzma tu.. tapi uzma mcm tak nak je kan.. kalo paksa kang ngamok plak...

d.i.l.a.r.i.z.a.d.i said...

lupe nak tulis tadi,
mana gambo tudung jasmin tu?

fuadnis said...

hahahaha....aku main snap2 je dell...klu pakai dlsr ke bleh la beriya2 snap kan..keh keh....

uzma tu mmg payah sket dell..nak salam pun payah jgnkan nak tangkap gambor sama..huhu

tudung jasmin tu nantilah klu ade mase aku wat entry lain yee....