LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Thursday, December 8, 2011

anak-anak tanpa abah mereka disisi....

well...masuk hari ni dah 9hari abah mereka takde disisi....mesti ade yg nak tau pegi mana kan.....hehehehe....abah 3U balik kedah la ualls....jaga exam SPM....1st time jaga nie...b4 ni asik menolak je kalau kawan2 dia offer...yelakan...masa cuti mcm nila we all nak spend time together...dan mase mcm ni lah ummi 3U nak bawak balik anak2 balik kmpung nenek n atok diorang kat btg bjuntai.bestari jaya selangor nie..lagi plak..ummi 3U ni mana bleh berenggang dgn abah 3U....pegi mana nak ikut sama..even g latihan hoki pn ummi 3U usung sekali anak2 join...hahahaha....melebey betulkan..nyemak jee.....keh keh....

but kali ni...ummi 3U izinkan dgn rela...tabah hati bg abah 3U g jaga exam spm..takpe ...biar ummi jaga anak2...abah 3U g la cari rezeki tambahan yee.....

 di kala suatu malam....UKAIL dah tido but anak2 gadis ummi masih lagi bersengkang mata layan youtube upin ipin......huhu.....ummi ngantuk pun tggu jela diorang....kalau abah 3U ade...dah lama pas baten kat dia..keh keh....
 dikala suatu petang.......melayan anak2 dikatil....ummi 3U jarang lepak2 santai bermalas2an mcm nie....mesti ade je keje ummi nak buat....tapi ms ni sj lepak2 dgn anak2...main snap2 gambar.....boring sgt dahla ni maknenye...keh keh....
 elok pulak diorang dok sederet mcm nie.....alololololo...touching betul tgk diorang dok mcm nie....eh...eh....yg no 4 mana??????????ahahahahaha......
 UZMA INSYIRAH....

dan lagi................my baby montel dari adik beradiknye......hahahahaha.....


3 comments:

nurmujahidah said...

ditag :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-followerku-nadiku-oleh-manja.html

fuadnis said...

nurmujahidah...ok dear...i'll join..:-)

Rusz Mohd said...

hehe..cumil2 anak2 u