LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, October 15, 2010

cubaan pertama kali....

waduh...waduh....
sudat bajet jadik seperti bibik nih..!!
muahahaha....
eh..tapi taklah....
ok what aku pakai tudung syria nie kan....??
aku ni pakai apepun maintain comel...
hahahahaha......
saje nak cube..
dah ala2 boring gitu pakai tudung biasa yg ade awning tu..
sekali sekala nk try gak..
walaupun pd mulanya tgk pesen tudung nie....macaaammmm......
e eh...apakah pesen mcm ni????hahahaha...
but not badla...pasal boleh tahanla kene dgn muka aku..
akekekke...





2 cubaan pertama dari aku.....
tapi yg paling tak bleh blah adalah....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


bila anak dara aku pakai lagi comel dan ala2 muslimah lebih dari aku....!!
muahahahahaha.......


4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh..cute je muslimah kat bawah tu

ok la tu..not bad..kene je ngan muka anis..if sy pakai sure jd cam bola..sbb muka sy bolat..ngeeee :-)

nasazfrog... said...

anis lawa la pakai tudung tu,, sesekali nak kena ubah penampilan jugak ek,,

chugie said...

heheh cantik dah tu nis. cuma, try kedepan kan sikit inner tu, dan center kan tudung syria kat tengah kepala, sure cun punye!

fuadnis said...

rose,
klu ikut muka nis ni pakai apepun mcm bola gak..tapi sbb dah cengkung sket akibat mabuk mengandung..tu yg nampak panjang je muke tue..huhu....

nasazfrog,
yeke..??tima kacih yee..tula..sesekali kene ubah penampilan gak kite nie..:-)

chugie,
oooo yeke...padanla aku pakai mcm tak serupa org lain..salah cara rupenye yee...kih kih...ok..ok..pasni aku betulkan balik...thanks....