LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Sunday, October 17, 2010

"comei lotte contest by jaijina"




alhamdulillah..baby ni dah menginjak setahun umurnya..
nama baby ni nur aisyah..
oleh sebab itu..ibunya mengadakan contest bersempena meraikan ..
ulangtahun kelahiran aisyah yg pertama..
auntie nak mengucapkan selamat ulangtahun ye sayang....
dan auntie tumpang gembira..sebab itu auntie pn sertai contest nie..:-)

gambar yg aku pilih bagi memenuhi syarat2nye..
yg aku rase antara yg ter"cute"
aku pernah snap ialah ini....
*
*
*
*
*
*
*


nama : UZMA INSYIRAH BT. USRAH
umur : 1TAHUN 3BULAN.
nama ibu : NORWANISAYU BT. MOHD TOHA

kenapa aku pilih gambar ini?
errmmm...sebab aku rase sangat mencuit hati aku..cara dia senyum..lirikan mata dia..lebih2 lagi bila nampak gigi-gigi dia yg baru tumbuh dan tak penuh-penuh tuu..rase come lote lak..hahahaha....plak tu..dia ni pantang nampak kamera...bila kita snap je..pandai lak automatik terus "renyih" mcm tu...kata org kedah la..hehe..

hope..ada rezekilaa....:-)
sapa2 yg nak join..bleh klik SINI....
sure anak2 korang pun come lote gak....

akupun nak tag kawan2 lain utk sertai contest nie..

DALILA IBU INAS

YANADZUL MAMA DAMIA

EIDA MAMAMIKA


ok....selamat mencuba..!!




7 comments:

@e_da said...

wahh telah di tagged ya..insyallah mamamika laksanakan.. gud luck uzma

fuadnis said...

hehehe....harus tag baby boy hensem tu...good luck jugak utk mika key....:-)

DYLA said...

ayoooo... bile tarikh tutup ni... aku usahakan la =)

fuadnis said...

dell,
tarikh tutup 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam..:-)

az rina a.k.a jaijina said...

salam..saya dah review contest, tp saya tak boleh nak review follower lah..

az rina a.k.a jaijina said...

okey, sorry ye..saya dah review contest..semua syarat² dah complete..btw, thanks ye sudi join contest saya

fuadnis said...

az rina,
ok..welcome..:-)