LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, December 28, 2009

sweet memory....



aku tipu je nak buh gambar aku tgh bertarung dgn kesakitan..

malu aaahhhh..............hehe....

tapi aku ganti buh gambar UZMA yang fresh kuar dr perut aku yee....

haha....family aku semua gelak kt selangor....

diorang cakap baby UZMA kuar2 perut je dah pakai tudung..

kih..kih...

kene kontrol maa..kepala tgh lonjong lagik..

pasal kene sedut dgn vakum....

aku lahirkan UZMA jap je..mmg kejap!!serius ......

sebab aku pakai epidural....so mmg tak rasa sakit..

doc dan nurse kata push...aku push jela...

mcm ne tu..tak rasa apa2 tp aku bleh push dgn jayanya..

kira aku terer jugakla yee..wakakakaka.....

berkat baca......

lahaillaanta subhanaka inni kuntuminazzolimin........................

alhamdulillah....dipermudahkan..........








4 comments:

@e_da said...

hahah cute la uzma... kuar2 pakai tudung dah.. moga uzma jd anak yg solehah kelak ya...

nis.. tak sanggup nak letak gambo akak kuar labour room.. heheheh.. muka tak semenggah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah

subhanallah..mmg mudah kan u bersalin..tahniah..

jom tukar2 link..i follow u ya..


tahniah for u..cute la bb UZMA..pakai tudung lagi.
if lahir2 kuar pakai tudung terus, mau lari lintang pukang doctor n nurse kan..aahahah

Uda said...

comel..comel.. merah2 lagi dah pakai tudung..

fuadnis said...

kak eida,

insyaallah..moga termakbul doa akak tu..

nispun tak sanggup..hik..hik..

rose,

hi..nice to know u..

alhamdulillah..semua dipermudahkan..

ok..i follow u too..

hahaha..nasib tak pakai tudung betul..klu tak terkapai2la pas beranak takde org jahit..akekeke....

uda,
huhu..thanks..