LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, December 23, 2009

ada aku paksa ko baca????

silap aku jemput ko join blog aku..

tapi ko ingat...

ada aku paksa ko baca blog aku????

ko br 1st time baca..ko tak suke ko bleh blah!!

blog ni hanya utk sahabat2 baik aku saja..

aku sumpah..klu ko jejak lg kat blog aku..

mmg aku tak halal dunia akhirat!!

berambusss......!!!!!!!!!!!!!





11 comments:

AmiYs said...

hui.. nape ni nis.. sape yg dh buat angin puting beliung tu? meh, meh, kita ketuk2 kpala dia.. sabor ek..

fuadnis said...

amiys,

meh kak tolong saya ketuk kepala dia..org tu ada kt utara nun...hahahaha.....

az1ra said...

Nis,
aku pun dok utara gak..adakah itu aku???huhuhuhu

sabor...jgn marah2 yer..

chugie said...

aduhai cikgu anis uii.. apekeheinye lah ko ni.. relax lah kawan.. nanti org tu lg suke tengok ko ilang kesabaran mcm ni.. ko buat dek je lah ngn die.. jom nis buat azam baru " ignore manusia macam ni dalam idup kite" heheheh...

fuadnis said...

azira,

haha...bukan ko la..kawan2 blog aku semua ok2..dia parasit yg takde blog..+sakit jiwa keterlaluan..hahaha..

chugie,
biorkan..org mcm tu mmg kene ajor..bg aku masa lepas jap angin amarah ni..nnti cool down la..hahaha..

ida_F said...

relaks2..

fuadnis said...

ida_F,

dah relaks dah..hehe..tengkiu sbb prihatin..

Uda said...

hehehe.. tersentap uda membacanya.. sabar Anis... mungkin itu yg parasit nak.. buat tuan umah naik angin.. baru dia rasa puas hati.. tapi apa2 pun .. elok disiram ngan minyak panas parasit tu..

fuadnis said...

uda,

hahaha..idea nk siram minyak panas kt parasit tu bagus gak..berbaloi-baloi!!

SYAbAR said...

Mak Cik Anis oiiiiiii!!

Gua ponk orang utara jugak....
Sabaq banyak2 noooo...

Betui kawan hangpa cakap tuh....
Tahun baru azam baru....kita buang jengjauh manusia yg suka menyakitkan hati kawan...

Dj Epoi suka buat orang gumbiraaaa...
Walauponk kadang kala kecewa...

P/S Kalau Lu nak suruh Gua belasah call Gua k hehehehehh :)

Dj Epoi

sowwy Gua guna blog akak Gua hehehe

fuadnis said...

bro Dj Epoi....

bro mmg walaweiii laah.....hehe....

mmg nis dah singkir dia jauh2 dah..klu dia berani dtg lagik kompem nis call bro...hik..hik..

*tq bro..bg semangat..geng2 blog mmg walaweeiii.......