LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, December 31, 2010

BUNTU..!!

bagila aku apa je..
ade je aku idea nak buat..
tinggal sediaa duit je..
hahahahaha....

tapi.........................
tetiba aku buntu lak
nak pilih tema warna dinding rumah..
boleh.......????
hampess tol la.....
padahal..
masa ni la nak tempah langsir rumah bagai...
tetiba takde idea lak..
kang buat tak kene lak dgn warna dinding..

korang ade idea tak??
aku takleh pilih warna gelap2 sangat..
ataupun warna yg boleh "memakan" ruang..
sebab rumah tak besar mana kan..
jadi pilihan warna kerna tepat..
silap haribulan rumah nampak sempit lak..

petua eric leong..
utk tema moden..
warna yg harus digunakan hanyalah
hitam, putih dan merah
kelabu pun can jugakle...

mula2 dlm kepala mcm set nak pilih warna light2 kelabu gitu..
tetiba mata mcm terkenan dgn warna ala2 merah jambu..
tapi takla pink sangat...
nak panggil warna ape yek..
tapi mcm takut tak kene lak...

cuba korang bagi pendapat..
warna apa yg sesuai utk tema moden..
dan bagi ruang tak nampak sempit..............
BUNTU NIEE...............

coz leh la aku terus tempah langsir pasni...:-)






2 comments:

chugie said...

nis.. cuba dapatkan majalah2 hiasan dalaman umah like anjung seri ke.. dlm tu mcm2 design ada. sure dpt idea..

fuadnis said...

chugie,
tgk dah mcm2..tapi rambang mata nak memilih yg mana terbaik..:-D