LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, February 10, 2010

sok MC....

bukan aku yang sakit....

but....

my mucuk2 UZMA INSYIRAH....

sian dia..demam....

td masa kat skul pengasuh call bgtau UZMA muntah after makan n minum....

balik2 ambik dia..rase badan dia..mmg hangat....

so petang td bawak dia g klinik..

and aku mintak MC utk aku bg pihak dia..

nak cuti sok..jaga my mucuk2....

UZMA INSYIRAH....

takpe sayang....

semua cuti ummi hanya untuk ANAK-ANAK UMMI....

family is NO 1..!!


10 comments:

ida_F said...

samala.. arif pun kena chicken pox..

fuadnis said...

ida-F,

huhu..sedih kan bla anak sakit..keutamaan anak murid pun terpaksa diketepikan..

family is no 1..

@e_da said...

mika pun baru baik selsema... tak senang hati kalau g keje pun kan..

chugie said...

alahai..siannye uzma.. anak aku pn demam + batuk + selsema gak..

nis, ko ke yg drop kat chat box aku beritahu psl t-shirt yg ko tempah x dapek2 tu? eee.. geram ni.. dah makan sebulan dah, tp x dpt2 lg t-shirt aku..

DYLA said...

betul tu....

shian uzma mucuk demam.. moga cpt baik ye uzma..

ke uzma nak teddy besar jugak kot..

fuadnis said...

kak eida...

klu nis sakit..nis boleh gagah lg g keje...tp...klu ank2 yg sakit...takde kompromi....hahahaha..

chugie,
iyela..aku tu...
tahan sabor jela ko....huhu...geram aku!!

dell,
tengkiu..doakn uzma cepat sembuh yee...teddy bear besar??hehe...dia takde perasaan lg nk main...hehe...

az1ra said...

samala aku Nis..
kalau aku demam sikit2 tu, aku datang ja keja..tapi kalau Lisa yang demam, x sampai hati aku nak hantar umah baby sitter..

fuadnis said...

azira,

yup..betul tue...simpan cuti utk ank2..sdiri sakit tahan jee..

alia said...

betul famili 1st...keja sampai bler tak abisnya

fuadnis said...

alia,

betul tue..;-)