LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, May 14, 2010

takyah orang tanya aku dah bgtau dulu...............

hahahahahaha.......

ayat bajet berlagak jee....

nk show off la hubby bg hadiah pe tahun ni....

tahun ni lain sket dr tahun2 sebelomnyaa...

klu tahun2 sebelomnya mesti aku minta jam tangan je....

tp tahun ni mood mengidam aku dah bertukar rupe....

tetiba minta yg lebih mahal plak kan....

hahahahaha......

takla.....tipu je sume kat atas tu.....

yg betul cuma tang hadiah jam tangan je....

tahun ni sebenarnya tak request hadiah pe2pun....

cume ritu adela.....cakap dgn hubby yg aku nk beli laptop.....

tp tggu duit ckupla.....

ckup tu maksud aku bukan takde simpanan lgsung....

cuma aku tak suke usik duit simpanan....

nk biar dia beranak je dlm bank....

so..aku lebih suke simpan cash tiap2 bulan..ckup baru sambar..

so...hubby dgn murah hati mengsponsor separuh daripada bayaran membeli ni....

alhamdulillah.......dptla aku beli laptop idaman hati dgn kadar yg lebih segera dr jangkaan..

separuh pun banyak gak tu......

thanks sayang.......

oh bukan tu je......

+

tudung ala ariani dua pasang.....

bukan ariani key.....ALAL ARIANI JEE............hik..hik...

ini dia buah hati aku..

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

bukan beg jenama sebenar....yg sebenarnye tak cun..so ambik HP punye..hahahaha....


DELL.............I LIKEEEEEEEEE.........

pinky colour....love it!!!!!!!!

it's mine..................;-)

oowwhh.......mouse juge harus pink okey..............

actually aku nk cari yg warna merah....biar nampak hot!!

tp sayang..keluaran terbaru dell takde yg warna merah.....

so ambik pink kaler sajork...........

windows 7 memang best..!!




8 comments:

Marsha~ said...

pasni boleh update blog laju2..... heheheh

YAN said...

vavavava... bestnyela.. ade laptop sendirik..warna pun kesukaan sendirik... aku pinjam Mr. Hubby nye je cukuplah...

@e_da said...

cantiknya.............. nis akak pun pakai dell tp warna hijau coz i peminat hijau.. hihi... seronok lepas ni leh update selalu...

anyway thanx vote mika ek...cyg auntie anis

b a r | n e said...

waa..best best :)

fuadnis said...

marsha,
tang update laju2 tu still takleh janji lagik..i ni pemalas...hahahaha..

yan,
yela yan..selama ni guna hak gomen je...hahahaha....

kak eida,
samalah kita yee..;-)moga mika berjaya dlm contest tu yaa..;-)

barina,
yeah..best..best..;-)

chugie said...

aha.. bestnye ade laptop baru..
pas ni bleh lah mengupdate macam2 heheh:))

unique1012 said...

happy birthday anis, bestnya dpt laptop baru!! godek jgn tak godek, hehehe..

DYLA said...

wah bestnya lappy baru! cun lak tu!