LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, May 7, 2010

aku rasa..aku perlukan "dia"....

fuuuhhh....lega..

sampai gak kat tangan aku benda ni..

kredit to nurul izwah@iewa............;-)

susah2..jauh2 pos utk aku jenama ni..

puas cari kat kedah ni..tak jumpa..

ntah aku yg tak pandai cari..tak taula..ngeh..ngeh..

punyalah banyak benda ni kat sini....napelah jenis ni gak yg aku sibuk2..

import jauh plak tu...akekekeke....

melalui research yg aku buat..

jenama ini yg terbaik..

tp tak taula pulak klu antara korang tak bersetuju dgn aku....

mgkin korang ade pendirian sdiri ttg jenama lain..??

tell me..tell me..tell meeeeeeeeeeeee..........................

bukan pe..ditambah testimoni sendiri oleh kawan aku iewa ni..

so..sebab tu ia lebih menyakinkan aku............



aku pilih yg 1000mg punye..senang...telan sebiji kapsul je..ngeh..ngeh..
harganye RM80 sajork............

EPO..........

jenama EFAMOL............CUBALAH..!!



EPO 1000mg

Minyak EPO berkualiti untuk kesihatan dan kecantikkan

* Membantu mengawalatur kitaran haid
* Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS)-iritasi, sakit kepala, sakit payudara, kesenakkan dan kekejangan perut
* Mengurangkan simptom putus haid-panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj
* Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak. Melegakan ekzema dan alergi kulit
* Memperbaiki rambut yang kering dan rosak serta melegakan kilit kepala yang gatal
* Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah


haa...........yg aku boldkan kuning tu la masalah utama aku ni..

sebab tu..aku rase aku memang perlukan "dia"....

tp klu takde masalahpun..memang elok sebenarnya EPO ni utk kaum wanita..

sebagai supplement tambahan..bagus tau..

makan..jangan tak makan...................

peace....!!



10 comments:

DYLA said...

nis, kenapa efamol? bagus ye brand tu?

aku slama ni makan epo yg dpt free kampeni lama bagi je... tapi skang dah tak keje situ so bekalan dah habis.. tak tau nak test jenama apa plak ni.

fuadnis said...

dell,
iewa mengalami peod yg tak menentu..kadang2 tak dtg berbulan2..so bila dia plan nk tambah baby, problem la kan..after mama dia suggest brand ni..peod dia terus kembali normal..dah alhamdulillah dia terus peknen..

bila aku research kat tenet pun, ramai yg bagi pendapat kat forum..jenama efamol mmg the best sbb dia mengandungi GLA 30% lebih dari produk2 lain..

ieWa said...

yup btol tu nis..
wah canang nama aku yeh.. tq

btol tu dyla, ko try brand ni..
harganya pun mahal skit je la banding yg lain tu..
tp mmg bagus brand ni..
mama aku mmg rekeman mkn EPO brand ni..
resultnya sgt bgs utk apa yg nis list kan tu..

ok nis, selamat mengamalkan hidup sihat..

ieWa said...

ko nis, jgn ko mkn EPO ni tup tup adik uzma plak kuar nnt.. ehehhe

tp kalu dh rezeki ape salahnya kan..
ko kn nk anak ramai..

fuadnis said...

hehehehe iewa....

utk kebaikan bersama..apa salahnye canang nama ko...hehehehe....

pengakuan testimoni tu penting..baru orang yakin...thanks..sudi bagi komen gak..

hahahaha...haahla...aku takut ade side effectla makan benda ni...takut ukail n uzma dapat adik plak..hahahahahahaha........

chugie said...

oo EPO ke?? efamol bagus ek? aku x penah guna.. tp mmber aku ade lah.. die gune brand lain, aku lupe lah pe nama brand tu.. tp botol die warna coklat.

@e_da said...

nis akak n mak akak makan EPO ni tp beli di cosway.. tp tgk ok gak la..

fuadnis said...

chugie,
blackmores kot.......

kak eida,
yela....cosway pun ade produk EPO..tapi cuba yg ni plak..hehe....

azzah husna said...

salam nis,
saya lama gak cari EPO yg nih, itu pon sbb baca entry ni. lasy monday baru jumpa, tu pon ada satu, regenye dekat 125. akak pon tak igt lah harga yg anis cakap tuh... main sebat je...

aura mysara said...

Saya pun makan EPO.. memang ketara perbezaan kulit bila makan EPO ni.. kulit cantik..emosi ceria .. senggugut ilang..kuku dan rambut sihat.. dengan izin Allah..cubalah.. nak tau boleh ke http://omacamtu.blogspot.com