LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, April 30, 2010

iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY..


haa.....aku ni ntah berapa banyak kali masuk contest giveaway..

yg tak menang tu jgn cakapla...biasalah...tak luck la tu..hehe..

yg menang pun ade jugakla..tu pun sekali je rasenye....dapatla hadiah..

yg menang tapi smpai sekarang tak dapat2 hadiah pun ade....aku rase dah dekat setengah tahun ..hadiah yg dijanjikan tak dipos2....ntah apa punye contest daa....

aku ni sebenarnya bukan rajin sgtpun nk masuk menda2 alah ni..

tp sebab yg menganjurkan sahabat2 baik aku...
HARUSLAH aku yg tak berapa rajin ni join sekali..

kali ni blogger kita CHUGIE menganjurkan giveaway sempena ulangtahun kelahiran yg-1 buah hati sulungnya Nur Fatin Adlina..

ade 2 kategori..korang bleh masuk salah satu..ataupun nak masuk dua2 sekali pun bleh..

bagi aku senangla syarat2nye..taklah merepek2 mcm yg blogger lain buat tu..

ni aku copy dr blog chugie....

Kategori 1: Pengkomen tertinggi

- Kategori ni khas untuk kawan2 yang baik hati datang tinggal kan komen kat blog ni.. jadi aku akan buat kiraan berdasarkan komen2 yang telah korang tinggalkan dalam setiap entry aku tu dan pilih 5 orang yang paling banyak tinggalkan komen kat blog ni.

- Kiraan akan bermula dari 1/4/2010 - 22/5/2010

- Jadi, pada yang nak masuk kategori 1 ni, korang masih ada peluang untuk tinggal kan komen untuk setiap entry aku lepas ni ok.. 1 entry, 1 komen je yang akan di ambil kira. kalu ada yg tinggal 2 3 komen dlm 1 entry tu.. aku kira 1 je lah kan.

***************

KATEGORI 2: Pengunjung Blog

Terbuka kepada SEMUA pengunjung blog ni.. , SERAMAI 3 ORANG BERTUAH AKAN DI PILIH (samaada melalui cabutan atau Mr Random)

Caranye, letak banner kat sidebar korang dan buat lah entry untuk promote giveaway aku ni.. ;p

JANGAN LUPA LETAK KATEGORI YANG KORANG PILIH YE...

GIVEAWAY INI AKAN BERAKHIR PADA : 22/5/2010 9:22 malam

**********************************************************************************

korang bleh melawat sendiri blog chugie ni key..

klik kat SINI..

so..meh beramai2 memeriahkan iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY..

walaupun kita tak dapat meraikan bersama2 dalam majlis harijadinya..sebab masing2 jauhkan..

so anggaplah..dengan menyertai giveaway ni ,
adalah hadiah kita utk ulangtahun Nur Fatin Adlina....peace!!


1 comment:

chugie said...

hehehe.. tq join. bereh!