LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, April 5, 2010

waktu kerja tapi aku dirumah...........

jangan mare...

skrg waktu keja..tapi aku dirumah..........

hahahaha............

korang nak bgtau boss aku?????

bgtaula......ade aku kesah??????

hahahahaha...............

boss aku yg bagi aku balik..so tak guna korang nk report kat dia...

akekekekeke..............

actually rini mak lia(pengasuh budak2 ni) ade temujanji dgn doc pakar..

besalah..3bln sekali kene wat follow up darah tingginya..

kebetulan jadual kelas aku tak padat rini..

so aku mintak izin dr boss(Guru Besar) aku utk kuar jap....

dari kul 915 hingga 1145pagi aku free....

so kuar ambik UZMA dan tolong hantar mak lia ke klinik..

jaga UZMA jap smentara mak lia g klinik..

dari aku ambik cuti baik aku kuar jap kan....

bagus tak aku ni??sanggup tak ambik cuti....

tu yg tahun ni bleh dpt APC ni...hahahaha...ooopssss!!

kah..kah..kah..kah...............




2 comments:

chugie said...

bestnye leh kuar2 cam ni nis..

cam aku pun bleh gak dpt kelonggaran cam ni dr bos, tp de pulak sorg makhluk yang terover berlagak mcm bos.. x kasi kami dpt kelonggaran tu..

fuadnis said...

chugie,
alhamdulillah..boss aku sgt memahami dan very sporting..i likee...!!

tp kita pn kene wat keje betul2la br leh kompromi dgn boss..

ala chugie..klu aku jadik ko...aku persetankan je mahkluk asing yg suka nyibuk tu..janji kita wat keje and family 1st!!