LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, April 5, 2010

pantang dia nampak dan dengar....

korang perhati betul2 gerak badan UZMA....

terutamanya pergerakan kaki dia....

apa yang korang nampak????

sapa bleh teka dgn tepat mmg otak dia geliga....


video

oh yee....ni adelah lagu dan cite kegemaran UZMA....

2 comments:

chugie said...

emm x clear lah ape ke bendenye tu nis..

tapi bagus tul uzma ni ye.. mcm dah reti je nak ngikut rentak lagu tu.. :D ni kalau bleh berjalan, sure dah menari2 sakan ni kn?

fuadnis said...

chugie....
mesti ko tak perhati bebetul and reply video tu 2-3kali..klu tak mesti ko perasan....

ayat ko seterusnya hampir menjawab persoalan......hehehehe....