LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Monday, July 25, 2011

result test pregnant....

haritu kan......
aku de bgtau kerisauan aku kan....................
tak senang duduk wei.......
nk bg tenang terpikir nak buat test peknen.....
tapi mcm lagi takut......
takut keputusannye tidak dijangka............

tapi dah lewat 4 hari ni wei............
tak boleh jadik.....
so cekalkan hati wat gakle.......
dan aku dah agak keputusannye..............
korang tau tak?????????????????????????
yg aku.........................................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


from google


alhamdulillah.........
nasib la KAU memahami aku YA ALLAH....
syukur.........
belom sampai masa lagi....

tapi mcm sedikit kecewa.....keh keh...
kelakar lak...
bukan pe tau.....
teringat ms nak cek urin ngandungkan anak2 yg lain...
hepinye bila tau ngandung....dapat zuriat lagi.......seronok sgt!!

tapi buat masa ni mgkin tidak.....
nanti2la dulu....kesihatan dalaman aku juga perlu difikirkan....
lagipun biarlah anak2 mbesar dgn suasana yg baik..
kecik sgt lg umairah tu.......nanti jd mcm uzma..kurang phatian sket..huhu..

ni bermakna hormon aku tak stabil....
mana EFAMOL aku????????
kene telan balik ni...dah lama bhenti....huhu....


4 comments:

@e_da said...

nis minum RX lite tu kot maybe hormon terganggu... kalau + mmg hebat hang nis.. hehehe (gurau je)tp kalau dah rezki kena terimakan kalau ada.. heheh

fuadnis said...

kak eida,
ntahle...nis pun agak2 mcm tu gak..tapi alhamdulillah ..pagi ni dah selamat bendera jepun naik....akeke....

tula..klu + terasa cam hebat gak..wakakaka....tp klu ade nis terima gak...tp biorla nanti dulu...biar umairah besar sket,br senang hati nis....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish2..terkejut den if +ve..mau den meraung kek situ if kono kek den.....huhuhuhu tecik sgt lagi umor 3 bulan

fuadnis said...

rose,
keh..keh...takut kan??nis ni sampai pasang nazar tau..punyela seram..syiok tu mmg syiokla dpt anak lagi tapi NOT NOW....hehe....