LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, March 26, 2010

HAPPY BIRTHDAY MY DARLING..MY SWEETHEART..!!

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG....

BUAH HATI ....

PENGERANG JANTUNG....

NYAWA....

INTAN PAYUNG....

haaaa....apa lagi yg boleh disebut..

bg menggambarkan betapa aku/ummi....

terlalu mengasihimu..menyayangimu....UKAIL IFWAT....

sepenuh jiwa raga ummi melebihi dari segalanya....

dan ummi sangat percaya..abah juga begitu....

UKAIL IFWAT sudah genap berumur 4 TAHUN..!!


(oohh..abah..ben 10 again....hahaha....its okay sayang..mmg anak bujang kite suke ben 10..hehe)

birthday cake dah tersedia....................tapi................

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
besday boy dah tido daaaa....................hahahahaha....

penat sgt agaknye temankan abah g turf hoki tadi..
takpe sayang..esok kita tiup lilin key....



dan utk tahun ni ummi dan abah dah prepare goodies utk semua kawan2 UKAIL disekolah....

happy kan???????????????


bukan goodies saje....

ummi juga dah tempahkan cuppycakes sebanyak 50 biji jugak utk kawan2 dan cikgu UKAIL....

tapi gambar cupcakes takde lg coz esok br aunty aina send kat kita..key....

happy kan????????????????????

nak happy lagi?????????????????????

yes sayang.............

ummi and abah akan hadiahkan sesuatu yang istimewa utk UKAIL....

bukan sebagai tanda kasih sayang....

sbb kasih sayang ummi dan abah pada UKAIL takleh diukur dgn harta benda....

tapi hadiah ini sebagai dorongan utk UKAIL terus rajin berusaha dan berjaya dalam hidup dan pelajaran....okey sayang????



psssttt...............esok ummi buat pulut kuning dan rendang key..

itu dah rutin setiap tahun..setiap kali harijadi UKAIL....

dan nampaknye..tahun ni 2 kali la ummi buat pulut kuning yek..
(MY MUCUK2 UZMA INSYIRAH..)





5 comments:

@e_da said...

alahai so sweet dia tido... rasa puas kan nis dpt buat semua ni tuk anak....

fuadnis said...

ye kak eida....

apa saje..penat pun takpe..kuar kos banyak pn xpe..janji dia happy..;-)

unique1012 said...

happy birthday Ukail! semoga menjadi anak yang soleh :)

chugie said...

happy birthday ukail.. wah dah 4 tahun dh anak ko nis. Anak aku setahun pn belum huhuhu..

fuadnis said...

unique1012,

thanks auntie nabilah..insyaallah..doakan yg terbaik utk ukail key..;-)

chugie,

haah chugie..dah 4tahun dah tahun ni..makin usia dia meningkat.aku makin sedar..yg aku dah makin tua..hahahaha..........