LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Thursday, January 7, 2010

entry basi ..newborn fariza abd. halim@adeq..

alahai....entry ni dah lama laa..dah basi....

camne aku leh terlalai+terlupa nk publish..??

nampak sgt takleh jadi blogger tegar..huhu....hahahaha....

actually hari yg sama aku bertolak balik keselangor sempena cuti sekolah akhir tahun ritu..pd 1hb disember..aku telah singgah kerumah mertua fariza diseberang perai, pulau pinang..maklumlah..fariza@adeq berpantang kat situ..

dek kerana rumah mertua adeq dekat dengan highway..so..aku amat berbesar hati nak melawat adeq..senang kan..aku ni nak berjalan jauh balik keselangor..klu rumah jauh2 pendalaman..makan masa..hai bilalah aku nak sampai selangor nantikan..

sebelum sampai ke rumah mertua adeq,aku singgah ke carefour jap mncari "ole2" utk baby adeq..dan dari situ aku dijemput oleh adik ipar adeq(tak tau jalan maa..putar2 woo jalan kat seberang perai tuu..)..thanks ya!!

alhamdulillah..sampai jugak....



muka adeq maintain jee..muka aku lak yg pucat mcm tgh berpantang..haha....

"ole2" 4 baby girl....

inilah pic 2nd baby adeq..anak dara....kecik..comel jee...putih melepak!!

anak adeq pun dah sepasang..sama mcm aku..yg bestnye..1st baby kami lahir tahun yg sama(boy)..dan 2nd baby kami(girl) pun lahir tahun yg sama..sebaya..oh yee..sorang kawan lagi yg sama ialah noorsaliza..sama gak kedua2nye..mcm plan sama2 lak yee..hehe..



9 comments:

YanDarwisy said...

korang memang dah rancang nak mengandung secara berjemaah ke apa...?

Dj Epoi said...

Salam,

Walaweiiii dah sepasang dah korang semua eik...

Nampaknya gua kena try lagi arrrr....

Tahniah kat Adik Lu....

Uda said...

salam..
adik dan abang dah ada kawan utk bersaing..

fuadnis said...

yandarwisy,

hehe..taklah..semuanye kebetulan sgt..mmg kebetulan..

bro Dj Epoi,

musti kene try..!!nnti sapa nk tolong kak suked masak??hehe..

bro, ni bukan adik nis la..my fren but dipanggil adeq....hehe..

uda,

huhu..begitulah..hehe..

chugie said...

wah.. adeq baru bersalin gak ye?? bestnye korg dpt jumpe.. ha, nnti balik selangor jangan lupe singgah umah aku lak nis!

Marsha~ said...

tgk kat tepi tu uzma skrg 8kg???? pergghhh.. semangat betul.. breastfeeding ek?

fuadnis said...

chugie,

akeke...rumah ko tepi highway tak??kalau tepi highway..besar peluangnye aku singgah rumah ko...wakakakaka....gurau jek..insyaallah..ko doa2kan jela..jumpalah kita nanti..hik..hik..

marsha,

yup tu berat dia the latest awal 5bulan..takla full breastfeed ..+susu formula..budak kecik ni kuat minum sgt!!huhu..skrgpun dah start makan..lapor memanjang kekdahnyee....

b a r | n e said...

tak berubah muka adeq..huhu, rindu aku kat dia.

fuadnis said...

barina,

adeq mmg tak berubah..mcm mana dia kat teknik dl..mcm tula dia skrg..
aku je yg banyak berubah..huhu..:-(