LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Thursday, November 24, 2011

gaduh jee....

dalam keta kalau tak gaduh..tak sah......diorang berdua ni mmg tak ngam....tak taula anak orang lain mcm ni ke tak....huhu....tapi kalau time baik....masyaALLAH......bahagia betul rasenye....diorang ni paling kerap gaduh dalam keta...ade jela yang tak puas hatinye tu..isshhhh......yg ummi 3U pun kalu naik keta asik mcm nak kena serangan darah tinggi je...hahaha...mana taknya...tiap kali diorang menjerit...menangis...gaduh tu...ummi 3U sekali naik suara....yg abah 3U amatlah penyabar...hahahaha....telingan die sangat kebal kalau dengar anak2 menjerit...kui kui....

haa...masa ni masih baik lagi...masing2 buat hal sdiri....
 tak lama pastu dah mula dah.........gaduh lagi.......kalau tak abangnye yg nyakat...dah tentu2 adiknye yg nyakat...tengokla sape yg menangis...baru tau sape nyakat sape.....


 haaaa..............abangnye yang nangis....konpem....adiknye yg buat hal.....huhu....ntah kene luku kepala ntah kene apa ntah la tu....ummi 3U main klik kamera je...tak tengokpun belakang....

 marah lak ummi snap...keh keh..

 dari side ni pun tak berjaya snap muka budak menangis tu..keh keh keh keh....

 yang menyakat lak plak beriya inteprem...hehehehe


muka die mmg selalu kering...selamba wat muka tak bersalah..kalau gaduh..diela yg selalu menang..ngeh ngeh..

4 comments:

@e_da said...

hebatla uzma.. menang dengan abag.. hihi

fuadnis said...

kak eida...dia mmg selalu juara....suara nyaring...kalah ziana zain..hahahaha....

MrS. F!zA said...

hihihi..selalu dgr anak no 2 msti mng dgn yg sulong..kata org berpengalaman yg no 2 lg garang dr sulong.

fuadnis said...

Mrs Fiza..betul sangat2 dgn statement tu coz my biras pn mmg mengakui bahawa mmg terdapat sindrom anak no2 nie..so u jaga2 4 baby coming soon tu....keh keh...gurau jee....