LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Saturday, July 17, 2010

korang takkan paham perasaan aku..............

1st time wooo aku isi minyak keta sdiri semalam......

sangat bangga........

padahal badan..lutut tangan...jari jemari dan ketar2 dah....

hahahaha.......

selama ni aku tak berani nak isi sdiri...

sebab...rase mcm tak yakin......

aku kan suke imagine yang bukan2....

aku takut tak dan tekan punat, minyak dah melompat keluarla....

aku takut tengah minyak dok masuk dalam tangki tiba2 terlompat muncung dia kuar..

hahahaha....ilusi betul tau aku nie.....

sebab aku yg bawak keta semalam dan hubby aku jadi "tuan" kat sebelah...

so dia bersikap jahat pada aku semalam dgn memaksa aku mengisi minyak keta sdiri semalam....

hahahaha...kejam woooooo!!

dan semalam juga 1st time wooo aku bawak keta melalui roundabout.....

mcm mimpi ngeri...tapi aku bjaya gak....

well....aku terer sebenarnye...tapi malas nak riak jee...hahahahaha....

wooohhooo.....so...pasni aku leh g bandar drive sorang2 pun takpe...

owwhh...dulu masa ambik lesen keta...cikgu tak bawak saye lalu jalan roundabout ke.....

cikgu driving sayepun sgt kejam key.....

sudahnye dah 4tahun ++ ade lesen keta baru semalam saye jejak kaki kat situ...

wakakakakaka...........

ni baru betul2....bukan lagi cobaaannn....................

korang memang takkan paham perasaan aku.......

huhuhuhuhu.........;-)



5 comments:

unique1012 said...

takper nis, praktis make perfect, hehehe.. mcm org yg dah biasa bawa auto, nak kena bawa kereta manual balik.. menggagau jugakla, hehehe..

fuadnis said...

nabilah,
betul tu...yg nis ni bawak keta manual..klu org suh bawak keta auto plak...nis plak yg menggagau...hehe....

@e_da said...

apapun tahniah kerana anda sudah berjaya mengatasi ketakutan itu... ehhehehe nis nanti kalau dah terror leh corner lipat kat roundabout tu.. hihih

hubby aak takut tgk akak drive dia kata mcm mafia.. hahahah

fuadnis said...

thanks kak eida...

hehe..nis takut tang roundabout je....tang jalan lain..hubby nis kate macam minah rempit je....kih kih....

luvyayan said...

Cikgu Anis, aku pun tak percaya ko tak pernah isik minyak sendiri.. aku dah beratus kali kene isik sendiri, pasal aku selalu je bawak kete sendiri... huhuhu... lagipun kat sini self service..
Satu lagi, takkan la ko tak pernah bawak kat round about? mesti ko tak kuar rumah kalau dok kat shah alam kan..? kat sana banyak gila round about..