LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Friday, July 16, 2010

ini adalah private mesej..tapi aku share dengan korang semua....

utk pengetahuan kamu...kamu dan kamu semua....

(pada yg belum tahu melalui facebook)
ataupun buat2 tak nampak entry aku tu...hahahahah(sound direct)

yela...ade yg tak wish lagikan....akekekeke.....
takpelah...janji korang ikhlas nak wish yg baik2 kan....

today....harini.....saat ini...........

is........

HARIJADI ANAK DARA/PUTERI CINTA HATI/INTAN PAYUNG/ PENGERANG JANTUNG....

haaaa...apa lagi...hambek koo...semua nak tepek kat sini.....muahahaha......
anak aku....

UZMA INSYIRAH BT. USRAH
......


kenangan setahun lepas saat sejurus selepas dilahirkan....16 julai 2009 / 3.5kg / jam 1.25pagi /secara normal + vacum /pusat perubatan mahsuri,jitra kedah / disambut oleh dr. anuar hussainy....



dan ini dia puteri saye selepas setahun....like me yaa??hehehehe....

muaahhh!!muaahhh!!muahhhh!!muaaahh!!

hepi besday sayang.....you are 1 years old now sayang......;-)

ucapan utk my daughter ni dah i sebut kat FB....u all bacela kat sane yek...

hehehehehehe.......

dan seraya dengan itu....(waahhh...ayat skema giler.....)

dengan tidak semena2 aku telah menerima satu PM(mesej peribadi) di Facebook....


facebook
Usrah telah menghantar pesanan kepada anda.

Usrah Abdul Rahman
Usrah Abdul RahmanJuly 16, 2010 at 11:20pm
Per: MEMORY SETAHUN YANG LEPAS.......
hehehe...bestkan bila ingat2 balik...jom la nak baby lagi..hahahahaha

dah tentu2la dari suami aku sendiri....

takkan suami orang lain kot...

giler ko ape..laki orang nak ajak aku buat anak lagi....hahahahahaha......

eerrmmmm.........................

APA PENDAPAT U ALL??

berdosa tak kalau aku menolak??akekekkekeke........


5 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ok sgt la tu :) :)

chugie said...

~happy birthday uzma~

haaaa ape lagi nis, buat ler! ahahahah:)) bleh same lagi umur anak kita... :D

@e_da said...

hheheh tambah lg nis jgn tak tambah... Nyway nak wish lg sekali kat sini plak.. happy besday uzma.. moga jd anak yg sohehah ya....

Ibu faheem said...

apa lagi!asah la baik2.bikin baik punya production..larikssss!

fuadnis said...

thanks u all for the wishes......

wah korang.....ni kalau laki aku bace suke sangatla dia pasal ramai yang menyokong....hahahahaha....