LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Followers

Wednesday, September 2, 2009

yang ditunggu akhirnya tiba....alhamdulillah....


korang agak2 ape?hehe..normi tentu dah tahu..akeekeke....


nama dan alamat tuan empunya..


tengkiu post laju..walaupun sebenarnye masih kurang laju..hehe..3 hari baru sampai..(campur cuti merdeka lagik..tapi alhamdulillah selamat sampai..)


bukan..bukan..aku tak beli baju pun..nanti korang ingat aku beli melalui online plak..hehe..

ini satu suprise key!!memang suprise..tak sabar nak tgk benda yg dibeli, tapi nampak ni dulu plak..tengkiu pd tuan badan yg hadiahkan(pn. normi)..sayang awak..!!hehe..

UZMA INSYIRAH dapat sepasang baju sempena kelahirannye..eh iye ke??ye kan pn. normi??dari baby kiko..aku perasan design baby kiko utk girl mmg cantik2 laa..cute sesangat!!


tadaa.....!!inilah dia..kek sarawak..nama kek ni "lapis terendak"..cantik kan..mcm sayang je nak makan..(quater cake..regenye RM60 sajork..)


ada lagik....nama kek ni plak "lapis cadbury"..sedap!!baru makan malam tadi..(quarter cake..regenye RM50..


ha..yg ni plak namanye "lapis watermelon"..(saiz full..regenye RM100..)


sume sekali aku beli 3 jenis secara online dari Pn. Normi..(tak sengaja promot sekali..hehe..)

ada yg rasa mahal??padanlah dgn cara membuatnye..dan tentu rasanye..sedap tau!!tapi bg penggemar kek sarawak mcm aku..harga tolak tepi..yg penting dapat apa yg diingini oleh perutku..ahaks!

tengkiu pd hubbyku yg "mengsponsor" kek2 nie..(baru hadiahkan dia 2nd baby kan..mintaklah ape je..insyaallah dapat..hehe..)

pada Pn. Normi.. terima kasih ye bg hadiah kejutan pd UZMA INSYIRAH..ko je kata tak seberapa..tapi mahal2 tue..klu UZMA pandai cakap,dah tentu aku suh dia ckp tima kasih sdiri kat tepon..hik..hik..

pssttt...normi..rase2nye klu abis kek2 ni akan ku order lagik!!hik..hik..

10 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana pun suka baby kiko..cute

fuadnis said...

yanadzul,
samalah kita yek....hehe..

DYLA said...

amboi byk nye kek lapis tu,...

buat balik selangor ke nis?

bertambah la koleksi baju2 cik uzma kiter..

.tunfrida. said...

* boleh! no problem, insyaAllah. jika tiada aral, tempahan dibuka sepanjang tahun.

* ...segan dik non baju tu masuk sekali. betul la tu, adiah kelahiran. dah dapat baju, jupo ghayo takdak angpow dah la, cik uzma. hehehe

* omak ekau kato "anis kato, balik ghayo nak bawakan kek lapih makan samo-samo".

* terima kasih encik usrah, deh...

* nextime kalo buat poslaju ke Naka dah tau dah nak 'timing' lagu mana.

FIESYAH said...

ni buat hidangan raye ke?
kalo umah syah sebelum raye dah abis @ x sblm bk puase ngan plastik2 ilang...he..he..

fuadnis said...

dell,
mujur aku tak tempah sume kek2 tu..he..he..haah,ada yg akn dibawa balik keselangor..alhamdulillah, bertambah bj raya UZMA..ada sapa2 nk tolong tmbah lagi??ahaks!

tunfrida,
"aiyoo talak angpow ka??manyak rugi woo.."(aku mewakilkan UZMA..hehe..)
betul la tu apa yg mak aku kata..tu pasal aku beli banyak..

fiesyah,
yeke..kat sini takde sapa berani curik kek kita..kui..kui..beranilah!!

YanDarwisy said...

baju anak jerk...baju maknyer tak do?

fuadnis said...

yandarwisy,
maknye buek apo..dah tak comel mcm baby..hik..hik..

unique1012 said...

wah bestnya uzma, dpt baju skali, untung betul beli kek tu :D

fuadnis said...

unique1012,

hehe..kire bonus la tu..